reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Są tutaj jakieś mamusie palące papierosy?
Ja najbardziej bałam sie właśnie że nie dam rady rzucić fajek podczas ciąży.
Na szczęście papierochy mi tak śmierdzą od samego początku nie wypaliłam ani jednego. A Wy jak?

@Pat_ka ja i moje wzdęcie :D jak wciągam moje ciążowe spodnie to już powoli nie ma wątpliwości że to jednak ciąża a nie grochówka/paczka lodów ;) jednak termin na 1.10 zobowiązuje :)

popatrzyłam ostatnio porównawczo na zdjęcia z poprzedniej ciąży i nawet mój chłop przyznał mi rację że wyglądam jak poprzednio w 20tc

ktoś tu mówił że urodził duże dziecko? mój młody miał 5010g i 62cm jak się urodził :D

Cholera, marzycielka, az mi lzy leca jak to czytam... tyle z pazdziernikowych mam juz stracilo dzieci :(
Ja dostalam dzis tabletki o 12, brzuch mnie strasznie boli od 2 godzin, a krwawienia brak... az sie boje ile to bedzie sie ciagnelo :/

Laski, juz nie bedziecie mialy zlych wiesci, nie nakrecajcie sie, bedzie dobrze ! :*

Ann, cora ma 11 miesięcy, szykujemy się powoli do imprezy roczkowej :)

Persea, Ty chudzino! Piękny brzuszek

My w tym roku wakacje odpuszczamy. Jesteśmy na kupnie domu więc na tym się skupimy. Może wyskoczymy gdzieś blisko na kilka dni. W zeszłym roku byliśmy nad morzem z 4 miesięczna córka i było świetnie!

Iska, strasznie mi przykro nie tak miało być... :(

Aria pierwsze bóle poczułam koło 18:30, a o 20 już mała była z nami ;). Dobrze, że byłam w szpitalu na patologii ciąży bo bym nie dojechala do szpitala. Teraz na 3 tygodnie przed terminem rozbije namiot pod szpitalem chyba

Marzycielka, nie wiem co powiedzieć... Jakaś plaga u Pazdziernikowek, strasznie mi przykro i smutno...

Cherry, kciuki, daj znać po wizycie!

Stronę hippa polecam, co jakiś czas przychodzą paczuszki dla córki :)

Eshtle, ale wielki facet! Miałaś cesarke czy SN?

reklama
Do góry