reklama
@Pat_ka ja i moje wzdęcie jak wciągam moje ciążowe spodnie to już powoli nie ma wątpliwości że to jednak ciąża a nie grochówka/paczka lodów jednak termin na 1.10 zobowiązuje
popatrzyłam ostatnio porównawczo na zdjęcia z poprzedniej ciąży i nawet mój chłop przyznał mi rację że wyglądam jak poprzednio w 20tc
ktoś tu mówił że urodził duże dziecko? mój młody miał 5010g i 62cm jak się urodził
popatrzyłam ostatnio porównawczo na zdjęcia z poprzedniej ciąży i nawet mój chłop przyznał mi rację że wyglądam jak poprzednio w 20tc
ktoś tu mówił że urodził duże dziecko? mój młody miał 5010g i 62cm jak się urodził
Magda86Poznań
Fanka BB :)
5 kg to już woooowww
Leon 3450 g
Leon 3450 g
neilaaa
Fanka BB :)
Boże codziennie jakieś źle wiadomości @marzycielka aż się poryczalam jak przeczytałam(((
@Wesoła Kobietka już od wielu lat nabór do żłobkow i przedszkoli odbywa się drogą elektroniczną i decydują inne kryteria niż kto pierwszy ten lepszy.
Ja już w 12tc a dzisiaj znowu WC przytualałam z rana...
@Wesoła Kobietka już od wielu lat nabór do żłobkow i przedszkoli odbywa się drogą elektroniczną i decydują inne kryteria niż kto pierwszy ten lepszy.
Ja już w 12tc a dzisiaj znowu WC przytualałam z rana...
Cholera, marzycielka, az mi lzy leca jak to czytam... tyle z pazdziernikowych mam juz stracilo dzieci
Ja dostalam dzis tabletki o 12, brzuch mnie strasznie boli od 2 godzin, a krwawienia brak... az sie boje ile to bedzie sie ciagnelo :/
Laski, juz nie bedziecie mialy zlych wiesci, nie nakrecajcie sie, bedzie dobrze ! :*
Ja dostalam dzis tabletki o 12, brzuch mnie strasznie boli od 2 godzin, a krwawienia brak... az sie boje ile to bedzie sie ciagnelo :/
Laski, juz nie bedziecie mialy zlych wiesci, nie nakrecajcie sie, bedzie dobrze ! :*
virtuti90
Zaangażowana w BB
Ann, cora ma 11 miesięcy, szykujemy się powoli do imprezy roczkowej
Persea, Ty chudzino! Piękny brzuszek
My w tym roku wakacje odpuszczamy. Jesteśmy na kupnie domu więc na tym się skupimy. Może wyskoczymy gdzieś blisko na kilka dni. W zeszłym roku byliśmy nad morzem z 4 miesięczna córka i było świetnie!
Iska, strasznie mi przykro nie tak miało być...
Aria pierwsze bóle poczułam koło 18:30, a o 20 już mała była z nami . Dobrze, że byłam w szpitalu na patologii ciąży bo bym nie dojechala do szpitala. Teraz na 3 tygodnie przed terminem rozbije namiot pod szpitalem chyba
Marzycielka, nie wiem co powiedzieć... Jakaś plaga u Pazdziernikowek, strasznie mi przykro i smutno...
Cherry, kciuki, daj znać po wizycie!
Stronę hippa polecam, co jakiś czas przychodzą paczuszki dla córki
Eshtle, ale wielki facet! Miałaś cesarke czy SN?
Persea, Ty chudzino! Piękny brzuszek
My w tym roku wakacje odpuszczamy. Jesteśmy na kupnie domu więc na tym się skupimy. Może wyskoczymy gdzieś blisko na kilka dni. W zeszłym roku byliśmy nad morzem z 4 miesięczna córka i było świetnie!
Iska, strasznie mi przykro nie tak miało być...
Aria pierwsze bóle poczułam koło 18:30, a o 20 już mała była z nami . Dobrze, że byłam w szpitalu na patologii ciąży bo bym nie dojechala do szpitala. Teraz na 3 tygodnie przed terminem rozbije namiot pod szpitalem chyba
Marzycielka, nie wiem co powiedzieć... Jakaś plaga u Pazdziernikowek, strasznie mi przykro i smutno...
Cherry, kciuki, daj znać po wizycie!
Stronę hippa polecam, co jakiś czas przychodzą paczuszki dla córki
Eshtle, ale wielki facet! Miałaś cesarke czy SN?
reklama