reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

rejestrowałyście się w klubie hipp ?
ja jak juz dzisiaj upewnilam sie co do TP to sie zapisałam...
z Krystkiem tez... po porodzie przsysylaja paczuszki z drobiazgami dla dziecka. Pierwsza jest większa a kolejne to np jakis sloiczek czy probki kaszek... wszystko dopasowane do aktualnego wieku.

reklama
Dziewczyny ! Nie możemy teraz zacząć panikować ! Lepiej wypisać się z forum niż teraz szukać u siebie złych objawów! Każda jedna się boi ale proszę nie patrzmy tak, że każdej stanie się coś złego!!!

Dokladnie Tekila święte i bardzo madre słowa! Ja wlasnie naleze do mieczakow i zbyt osoboscie znoszę niepowodzenia z dwoch ostanich dni. W związku z czym narazie sobie Was opuszczam,jak będzie mi dane to do Was wroce. Miło było mi Was poznac i do popisania jakby co. A teraz czuje że lepiej będzie jak przestane się zbędnie negatywnie nakręcać. Pozatym już wczoraj wieczorem obieclam dla swego lubego że narazie dam sobie spokoj,bo zbyt emocjonalnie do tego podchodzę :-/ pozdrawiam i życzę samych pozywtywnych myśli :-)

rejestrowałyście się w klubie hipp ?
ja jak juz dzisiaj upewnilam sie co do TP to sie zapisałam...
z Krystkiem tez... po porodzie przsysylaja paczuszki z drobiazgami dla dziecka. Pierwsza jest większa a kolejne to np jakis sloiczek czy probki kaszek... wszystko dopasowane do aktualnego wieku.

jaka to dokładnie stronka? :)

reklama
@marzycielka81 strasznie mi przykro...

nie nakręcajcie się laski bo to nic nie da, stres szkodzi dziecku.

@Wesoła Kobietka przykro mi że tak to odebrałaś, nadal uważam że mam rację. moja potrzeba zrobienia badań prentalnych jest dla mnie ważniejsza niż to czy ktoś inny będzie musiał czekać. dobry specjalista = duże zainteresowanie = duża kolejka. przecież to nie jest skomplikowane. że system jest zły? nie wiem, może. to moja druga ciąża, w pierwszej byłam równie zdeterminowana na badanie u tego konretnego lekarza. zresztą płacę za to nie małe pieniądze, nie mam skierowania, idę prywatnie więc absolutnie się nie poczuwam że komuś zajmuję miejsce.

@Pat_ka generalnie jest wyznaczany termin rozpoczęcia 2 trymestru jako bezpieczny, okolice 12 - 13 tygodnia są już dużo pewniejsze

Do góry