reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Haha ja to wypedzilam małego sexem :-D
Mąż był wtedy w de i Przyjeżdżał średnio co miesiąc i jak przyjechał w dzień po terminie licząc e synek będzie w domu to się zdziwił. Mówię dawaj i cztery godziny po stosunku zaczęły się skurcze hehe ;-)

reklama
Ja schodami :-) kupowalam od kolezanki buty niechodki I u niej w bloku winda.nie dzialala:-) dwa razy na 7 pietro starczylo :-)

Jakoś nie widać ;) ślicznie ci z brzusiem ... u mnie to śmiesznie rano mały a po południu lub wieczorem jakbym pol arbuza polknela ;)
A jaka mam dziś zgage okropna... ani Reni ani mleczko nic nie pomaga :/

To córa ostatni dzień skorpionika:)
Ale ty masz malutka corusie
..
Mój w tym roku 8 lat skończy ;)

Dziękuję, niestety bez bluzki już tak super nie jest ale może zrobię sobie jakiś zabieg na rozstępy w przyszłości. Wg nowych wyliczeń podobno moja mała jest już strzelcem.

Dziewczyny trzeba przetrwać lato, wiadomo, że będzie duszno ale to ubieranie się zimowe i jeszcze ubieranie dziecka... bleee.... No ale na przyszłe lato już będziemy miały dzieciorki odchowane, to poszalejemy.

Anię urodziłam 5 dni po terminie. Te 5 dni trwało wieczność.

Esthle, rozumiem hormony ale osobiście nie lubię przeklinania, bo to brak szacunku do innych ;-)

Ja akurat lato źle wspominam, bowiem nogi puchly mi niesamowicie a do tego uziemienie w domu i wychodzenie wieczorami... Nie zawsze niestety cień i basen na ogrodzie pomagały.

@esthle ja Maksia urodziłam 11sierpnia i nie wspominam źle końcówki, jedynie w lipcu było kilka kryzysowych dni przy upale 35 st. a że mieszkam na ostatnim piętrze to miałam w domu saunę. Na szczęście nie napuchlam :) ale wtedy też nigdzie nie byliśmy na urlopie z racji remontu. Ja miałabym duże opory wyjść na plażę z brzuszkiem (co nie znaczy że potępiam inne osoby za to) dlatego w sierpniu chyba zdecydujemy się na góry. Zresztą w maju chyba już z będą nici z bikini.

@iśka90 wiem że czeka Cię teraz ciężki okres :( ale też uważam że zabieg byłby lepszy i jest on w znieczuleniu ogólnym. Poza tym przy wywołanym poronieniu chyba nie ma możliwości wykonania badania histopatologicznego.

Ostatnia edycja:
A ja tam nie miałam problemu żeby młodego z brzucha pogonic.
Termin na andrzejki miałam ale do szpitala trafiłam 16 z powodu krwawienia (nadzerka :/) 19 kazali się pakować i do domu ja ucieszony bo nie znoszę szpitala a tu przychodzą i jednak ze nie bo boją się ze ur w domu ... miałam rozwarcie na 3 czy 4 cm ...
No to ja do nich ze dzisiaj rodze. .. śmiały się
A ja pod prysznic gorąca woda brzuch wtmasowalam i jak się tylko ubrałam to wody się zaczęły sączyc. Wieczorem kolo 21 zaczęły się lekkie bóle ... o 23.40 położyli mnie na salę i za 25 min juz synuś był na świecie ;)

reklama
Do góry