reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Pewnie tak będziesz miała bo moja mama mówiła że pierwszy najdłużej a potem już każdy szybki :-)

No moja mama nas tez szybko rodziła :) czyli 4 razy hehe :D
Ale np moja siorka się męczyła. .. miała bóle z krzyża. Ale ona ma dużą skolioze ... pamiętam jak do mnie zadzwoniła i płakała ze to niesprawiedliwe ze mi tak szybko poszło a ona się meczy.... ale i jej synek o 600 g cięższy od mojego ...
Mój synuś drobny 2800 i 53 cm

Ja też byłam dwa dni po terminie i urodził się trzy dni bo o 7 rano

Bellina no dobre ma całowanie twój mąż :p

Aria łatwo ci poszło;-) U mnie niby do porodu szybko rozwarcie ale mały był owiniety pepowina i nie wychodził i tylko się meczylam przez godzinę partych. I zrobili cc

U nas dobra noc. Mały spał ślicznie sam do 7.30 no a teraz się bawi ja jeszcze leżę.

To ładnie synek spał . . Dał mamusi się wyspać :)

Mój znowu wstać nie chciał do szkoły ;)
Mamo ale dlaczego ja musze chodzić do szkoły ???? Hehe

Aria hehe no dlaczego do szkoły ;-) Mój ostatnio miał ciężkie tygodnie bo zęby wychodziły, ale już wracamy do normy i śpi ładnie w nocy. Jeszcze cztery 3 no i potem 5 i koniec ;-)

Mojemu stała jedynka się coś przebić noe może. .. jak wrócimy po świętach do pl to do dentysty musimy iść. ... ma tak już spuchniete dziaslo. .. czuć tego zęba i prześwituje trochę ten ząbek ale już kilka miesięcy się przebija. ... z tym ze synek miał próchnicę i miał w norwegii usuwane chirurgicznie kilka zębów. .. I się martwię czy nic nie uszkodzili

Bellina hahaha! Chlop ma moc :p

Ja Kylie rodzilam na koniec pazdziernika, wiec w lecie tez kulalam sie z brzuchem. Lato bylo masakrycznie upalne, ale jakos mi to nie przeszkadzalo. I brzuch tez mialam maly. Ja cieplolubna jestem :) Ciekawe jak teraz bedzie?

U mnie cora urodzila sie dokladnie w wyznaczonym terminie. 3205 waga i 48 cm. Taka kluseczka mala haha.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dziendobry!

Mój synek postanowił mi zrobić pikuś i termin cc miałam na 9listopada a 8 wieczorem dostałam.skurczy o 12 w nocy wody mi.odeszły do szpitala nie pamiętam jak dojechaliśmy ale na fotel trafiłam z 8cm rozwarciem. To mnie przekonały że nigdy w Yciu nie chce rodzic SN. Mój syn to gigant urodził się 4330g i miał 58cm

A co do lata to ja w sumie musiałam lezec w ciazy bo mi się szyjka skracala więc mąż przywiózł klimatyzacja i jakoś przezylam ale ja przytyłam w ciazy 35 kg czułam.się i wyglądała okropnie przy okazji strasznie spuchlam.

Oglądalności wczoraj uwagę? Strasznie się poruszałam.

reklama
Do góry