reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Pewnie tak będziesz miała bo moja mama mówiła że pierwszy najdłużej a potem już każdy szybki :-)

No moja mama nas tez szybko rodziła :) czyli 4 razy hehe :D
Ale np moja siorka się męczyła. .. miała bóle z krzyża. Ale ona ma dużą skolioze ... pamiętam jak do mnie zadzwoniła i płakała ze to niesprawiedliwe ze mi tak szybko poszło a ona się meczy.... ale i jej synek o 600 g cięższy od mojego ...
Mój synuś drobny 2800 i 53 cm

Ja też byłam dwa dni po terminie i urodził się trzy dni bo o 7 rano

Bellina no dobre ma całowanie twój mąż :p

Aria łatwo ci poszło;-) U mnie niby do porodu szybko rozwarcie ale mały był owiniety pepowina i nie wychodził i tylko się meczylam przez godzinę partych. I zrobili cc

U nas dobra noc. Mały spał ślicznie sam do 7.30 no a teraz się bawi ja jeszcze leżę.

To ładnie synek spał . . Dał mamusi się wyspać :)

Mój znowu wstać nie chciał do szkoły ;)
Mamo ale dlaczego ja musze chodzić do szkoły ???? Hehe

Aria hehe no dlaczego do szkoły ;-) Mój ostatnio miał ciężkie tygodnie bo zęby wychodziły, ale już wracamy do normy i śpi ładnie w nocy. Jeszcze cztery 3 no i potem 5 i koniec ;-)

Mojemu stała jedynka się coś przebić noe może. .. jak wrócimy po świętach do pl to do dentysty musimy iść. ... ma tak już spuchniete dziaslo. .. czuć tego zęba i prześwituje trochę ten ząbek ale już kilka miesięcy się przebija. ... z tym ze synek miał próchnicę i miał w norwegii usuwane chirurgicznie kilka zębów. .. I się martwię czy nic nie uszkodzili

Bellina hahaha! Chlop ma moc :p

Ja Kylie rodzilam na koniec pazdziernika, wiec w lecie tez kulalam sie z brzuchem. Lato bylo masakrycznie upalne, ale jakos mi to nie przeszkadzalo. I brzuch tez mialam maly. Ja cieplolubna jestem :) Ciekawe jak teraz bedzie?

U mnie cora urodzila sie dokladnie w wyznaczonym terminie. 3205 waga i 48 cm. Taka kluseczka mala haha.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dziendobry!

Mój synek postanowił mi zrobić pikuś i termin cc miałam na 9listopada a 8 wieczorem dostałam.skurczy o 12 w nocy wody mi.odeszły do szpitala nie pamiętam jak dojechaliśmy ale na fotel trafiłam z 8cm rozwarciem. To mnie przekonały że nigdy w Yciu nie chce rodzic SN. Mój syn to gigant urodził się 4330g i miał 58cm

A co do lata to ja w sumie musiałam lezec w ciazy bo mi się szyjka skracala więc mąż przywiózł klimatyzacja i jakoś przezylam ale ja przytyłam w ciazy 35 kg czułam.się i wyglądała okropnie przy okazji strasznie spuchlam.

Oglądalności wczoraj uwagę? Strasznie się poruszałam.

reklama
Do góry