@Wesoła Kobietka ja mam termin na usg w 20tc na 20 maja, do mojego lekarza są takie kolejki i nie zamierzam potem płakać że miałam się zapisać wcześniej, zależy mi na tym konkretnym lekarzu, zapisałam się i po sprawie. porównywanie tego z zapisami do żłobka jest mówiąc delikatnie, na wyrost. nie zamierzam iść do byle jakiego lekarza, na ostatnią chwilę bo nie wypada się wcześniej umówić. tu chodzi o zdrowie mojego dziecka i mój spokój.
@iśka90 tak mi przykro
@tekila85 gratuluję udanej wizyty od samego czytania robi się jakoś cieplej na duszy
widzę że plany wakacyjne pełną parą u mnie raczej przeprowadzka niż wakacje może w okolicach majowego weekendu gdzieś wyskoczymy na tydzień. jakoś wakacje w wysokiej ciąży mi się nie widzą
w ogóle jak pomyślę że latem będę tym razem w ciąży to jakoś mi słabo. poprzednio trafiło na zimę, rodziłam w kwietniu. jak wspominacie swoje "letnie" ciąże?
@iśka90 tak mi przykro
@tekila85 gratuluję udanej wizyty od samego czytania robi się jakoś cieplej na duszy
widzę że plany wakacyjne pełną parą u mnie raczej przeprowadzka niż wakacje może w okolicach majowego weekendu gdzieś wyskoczymy na tydzień. jakoś wakacje w wysokiej ciąży mi się nie widzą
w ogóle jak pomyślę że latem będę tym razem w ciąży to jakoś mi słabo. poprzednio trafiło na zimę, rodziłam w kwietniu. jak wspominacie swoje "letnie" ciąże?