reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

@Wesoła Kobietka ja mam termin na usg w 20tc na 20 maja, do mojego lekarza są takie kolejki i nie zamierzam potem płakać że miałam się zapisać wcześniej, zależy mi na tym konkretnym lekarzu, zapisałam się i po sprawie. porównywanie tego z zapisami do żłobka jest mówiąc delikatnie, na wyrost. nie zamierzam iść do byle jakiego lekarza, na ostatnią chwilę bo nie wypada się wcześniej umówić. tu chodzi o zdrowie mojego dziecka i mój spokój.

@iśka90 tak mi przykro

@tekila85 gratuluję udanej wizyty :) od samego czytania robi się jakoś cieplej na duszy :)

widzę że plany wakacyjne pełną parą ;) u mnie raczej przeprowadzka niż wakacje ;) może w okolicach majowego weekendu gdzieś wyskoczymy na tydzień. jakoś wakacje w wysokiej ciąży mi się nie widzą :)

w ogóle jak pomyślę że latem będę tym razem w ciąży to jakoś mi słabo. poprzednio trafiło na zimę, rodziłam w kwietniu. jak wspominacie swoje "letnie" ciąże?

reklama
Ja miałam luzik ... malutki brzuszek ....ale pierwsza ciąża wogole lajtowa była. (Urodziłam 20 listopada ) wiec miesiąc do tylu w porównaniu do tej teraz ... także ciężko mi cis stwierdzić. ...
Moja siostra ur syna na początku sierpnia i biedna się męczyła w tym upale :( z tym ze ona bidula 25 kg przytyła a ja 13 kg wiec to tez różnica. ..

@Aria1010 a puchłaś? to mnie trochę męczy, pod sam koniec napuchłam jak szalona i jak pomyślę o lecie, o upałach i do tego jeszcze to ;) ostatnio przytyłam 14kg więc wagowo dramatu nie było ale pod koniec jednak czułam się jak słonica :D

Dzieki dziewczyny za cieple slowa, Bulisia Tobie za chec pomocy, wiele to dla mnie znaczy, ale nie chce zawracac glowy swoimi problemami. Zdaje sobie sprawe, ze niestety na wiele rzeczy nie mamy wplywu, ale wierze ze Ten na gorze wie co robi, i tak jak mowicie - moze jeszcze nie byl jeszcze moj czas, moze dzidzius chce przyjsc na swiat w innym terminie, moze bylby ciezko chory... a tak nie cierpi i bawi sie z innymi aniolkami, moze nawet macha do mnie z gory :)
Zycze Wam kochane juz samych dobrych wiesci, zdrowych dzieci, nudnych ciaz i ciesze sie razem z Wami, ze u Was wszystko w porzadku, trzymam za Was kciuki.
Ja jutro ide do szpitala, maja dac mi tabletki, sprobuja to zrobic bezinwazyjnie.. chcialabym, zeby sie udalo chociaz to, zebym nie miala zabiegu :( nawet nie mam pidzamy ani szlafroka, ciekawe tylko ile mnie beda trzymac..

Esthle ja rodzilam 29.09 dwa lata temu i powiem Ci ze u mnie ciąża była idealna. Zero dolegliwości. Fakt siedziałam dużo w domu. Byłam wtedy u rodziców. W domu z ogrodem to wygoda, ale też nie miałam dziecka. A to dużo zmienia :-)
Przytyłam 12 kg i miałam tylko brzuch doczepiony. Teraz mam termin 10 dni później więc pewnie podobnie.

Na sam.koniec w listopadzie troszkę czułam się opuchnieta. .. I chyba tak było bo tego samego dnia co urodziłam od razu 8kg w dół a w następne kilka dni kolejne spadały ...

A w wakacje nic nie puchłam ... I mam nadzieje E tym razem też taj będzie

reklama
Iska trzymam kciuki żeby wszystko poszło dobrze ...
Niech twojemu aniołkowi [°] będzie dobrze. ...
Gdzieś kiedyś czytałam ze aniołki nie odchodzą tylko zmieniają datę urodzenia.
Jeszcze je utulisz i będziesz kochać całe jego życie.

Trzymaj się mocno. Jeszcze raz życzę dużo siły. :*:*:*

Do góry