reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Jestem przerazona :( u mnie do poronienia doszlo w 8 tyg i widze ze u wiekszosci tak jest... wizyta dopiero za tydz a dwa tyg temu juz byl sloncxony 9 tydz wiec mam nadzieje ze nic sie nie wydarzylo w miedzy czasie:(

Dziewczyny ! Nie możemy teraz zacząć panikować ! Lepiej wypisać się z forum niż teraz szukać u siebie złych objawów! Każda jedna się boi ale proszę nie patrzmy tak, że każdej stanie się coś złego!!!

Marzycielka bardzo mi przykro. Trzymaj się.
Mnie tylko przeraża, że tak dużo dziewczyn odeszło.

A z pozytywów moje wieści w odpowiednim wątku ;)

Powiem tak, rzadko jest tak ze dziecko rozwija soe prawidlowo a potem umiera
U mnie bylo 2 tyg roznicy miedzym om a usg i niestety. Podobnie chyba byli u Iski. Masz racje nue panikujmy.. ja na nowo wymiotuje a juz tak sie cieszylam ze przeszlo hehe

reklama
Bulisia dokładnie. Dziewczyny też niektóre miały plamienia. Nie nakręcajmy się za bardzo. Będzie dobrze. Te najgorsze tygodnie już powoli wszystkim mijają.

Do góry