reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Tak Liv - w drugiej ciaży szybciej rośnie brzuch bo macica jest już rościągnięta po pierwszym dziecku.

reklama
@MartaDiabłaWarta
Ja dzwoniłam chyba 4 marca i mam termin na 30 i to wszystko płatne.

@Liv_NL super brzuszek, chyba dużo nie przytyłaś w pierwszej ciąży, skoro Cię tak późno wywaliło. U mnie widać od razu a za pierwszym razem to już w 6 tygodniu można było zauważyć.

@iśka90 masakra, trzymam kciuki, żeby alarm był fałszywy. Ja bym jechała, tak jak dziewczyny mówią, dziś.

Hey ;)

Ann_ to jedziesz nad morze bardzo blisko mnie. Ja jestem z polwyspu helskiego. Juz teraz zapraszam na kawke ;)

Iśka jejciu az mnie ciary przeszly. Musi byc dobrze a sprzet gowniany bo limit nieszczesc na forum zostal wyczerpany. Trzymam kciuki kochana oby to byl blad!! A jak mialas tą jelitowke to co w koncu bralas? Bo ja mialam ze starsza corą i juz nie pamietam a u mnie w domu panuje to swinstwo i chyba mnie tez zaczyna lapac. ;(

Dziewczyny i ja dzis mam wizyte ale dopiero na 20.30. Czuje sie tak tragicznie ze jak nie bedzie gorzej to szwagier musi mnie zawiezc bo mam ok 60km a maz na morzu ;/

Ja mam to od zawsze i na codzien wiec wiesz ;) od dwoch lat sie ni ekapalam w morzu. 2 lata temu w ciazy nie zblizalam sie do plazy 1 ze za cieplo a 2 bo balam sie infekcji po kapieli. W zeszlym roku synek byl maly a ja zbytnio nie mialam go z kim zostawiac bo my tu w sezonie pelno pracy mamy. A jak szlam juz na plaze to pilnowalam dzieciaczkow. W tym roku tez sie nie wykapie ;/

Iśka, trzymam mocno kciuki, pewnie to kwestia gorszego sprzętu i niepotrzebnie najesz się strachu. Dobrze, że idziesz dzisiaj, szybciej skończą się stresy.

U mnie już po wizycie, zdjątka są w wątku wizytowym, z dzidzią wszystko dobrze. :) Badania prenatalne robię u mojej pani doktor zaraz po świętach. Jedyne co to mam starać się w najbliższym czasie o jedzenie wg diety dla osób z wrzodami i pić siemię lniane. Lekarz mnie postraszyła, że jeśli znów będę miała wymioty z krwią, to czeka mnie gastroskopia...

Marta współczuję stresów z umawianiem terminu, dobrze, że jesteś już umówiona :)

Naniusia, na te jelitowke wzielam 1 tabletke wegla. Ktoras dziewczyna pisala, ze gin pozwolila.
Tyle ze ja to mialam chyba lagodniejsza wersje, bo tylko biegunke, wprawdzie prawie cala noc, ale nie bylo wymiotow.

Ja mam to od zawsze i na codzien wiec wiesz ;) od dwoch lat sie ni ekapalam w morzu. 2 lata temu w ciazy nie zblizalam sie do plazy 1 ze za cieplo a 2 bo balam sie infekcji po kapieli. W zeszlym roku synek byl maly a ja zbytnio nie mialam go z kim zostawiac bo my tu w sezonie pelno pracy mamy. A jak szlam juz na plaze to pilnowalam dzieciaczkow. W tym roku tez sie nie wykapie ;/
No patrz a ja mam 600 km a się w zeszłym roku kąpałam :D jeśli można tak nazwać zamoczenie stóp. Moja córa widziała morze pierwszy raz jak miała 8 miesięcy a ja 14 lat, gdzie tu sprawiedliwość :)

reklama
@PerseaNigra , w pierwszej ciazy przytylam 12 kg,do porodu wazylam 58 kg, a jadlam za 5. Teraz to juz mi chyba tak gladko nie przejdzie. No i wiek nie ten haha

Iska, bedzie dobrze, buziaczek!

I ja pozazdraszczam wszystkim nadmorskim mamuskom. Moj chlop odkad zobaczyl polskie morze to nie chce nigdzie indziej :cool2:

Do góry