reklama
PerseaNigra
Fanka BB :)
@MartaDiabłaWarta
Ja dzwoniłam chyba 4 marca i mam termin na 30 i to wszystko płatne.
@Liv_NL super brzuszek, chyba dużo nie przytyłaś w pierwszej ciąży, skoro Cię tak późno wywaliło. U mnie widać od razu a za pierwszym razem to już w 6 tygodniu można było zauważyć.
@iśka90 masakra, trzymam kciuki, żeby alarm był fałszywy. Ja bym jechała, tak jak dziewczyny mówią, dziś.
Ja dzwoniłam chyba 4 marca i mam termin na 30 i to wszystko płatne.
@Liv_NL super brzuszek, chyba dużo nie przytyłaś w pierwszej ciąży, skoro Cię tak późno wywaliło. U mnie widać od razu a za pierwszym razem to już w 6 tygodniu można było zauważyć.
@iśka90 masakra, trzymam kciuki, żeby alarm był fałszywy. Ja bym jechała, tak jak dziewczyny mówią, dziś.
PerseaNigra
Dziewczyny, udalo mi sie wcisnac do innego lekarza dzisiaj na 17:45. Czekam jak na wyrok
Super, że się dostałaś. Czekamy razem z Tobą :*
Hey
Ann_ to jedziesz nad morze bardzo blisko mnie. Ja jestem z polwyspu helskiego. Juz teraz zapraszam na kawke
Iśka jejciu az mnie ciary przeszly. Musi byc dobrze a sprzet gowniany bo limit nieszczesc na forum zostal wyczerpany. Trzymam kciuki kochana oby to byl blad!! A jak mialas tą jelitowke to co w koncu bralas? Bo ja mialam ze starsza corą i juz nie pamietam a u mnie w domu panuje to swinstwo i chyba mnie tez zaczyna lapac. ;(
Dziewczyny i ja dzis mam wizyte ale dopiero na 20.30. Czuje sie tak tragicznie ze jak nie bedzie gorzej to szwagier musi mnie zawiezc bo mam ok 60km a maz na morzu ;/
Ann_ to jedziesz nad morze bardzo blisko mnie. Ja jestem z polwyspu helskiego. Juz teraz zapraszam na kawke
Iśka jejciu az mnie ciary przeszly. Musi byc dobrze a sprzet gowniany bo limit nieszczesc na forum zostal wyczerpany. Trzymam kciuki kochana oby to byl blad!! A jak mialas tą jelitowke to co w koncu bralas? Bo ja mialam ze starsza corą i juz nie pamietam a u mnie w domu panuje to swinstwo i chyba mnie tez zaczyna lapac. ;(
Dziewczyny i ja dzis mam wizyte ale dopiero na 20.30. Czuje sie tak tragicznie ze jak nie bedzie gorzej to szwagier musi mnie zawiezc bo mam ok 60km a maz na morzu ;/
PerseaNigra
@nianiusia i inne nadmorskie dziewczyny, jak ja wam zazdroszczę lokalizacji. Uwielbiam morze. Pamiętam jak zobaczyłam pierwszy raz na żywo w 8 klasie podstawówki. Późno wiem. Prawie się popłakałam wtedy
Ja mam to od zawsze i na codzien wiec wiesz od dwoch lat sie ni ekapalam w morzu. 2 lata temu w ciazy nie zblizalam sie do plazy 1 ze za cieplo a 2 bo balam sie infekcji po kapieli. W zeszlym roku synek byl maly a ja zbytnio nie mialam go z kim zostawiac bo my tu w sezonie pelno pracy mamy. A jak szlam juz na plaze to pilnowalam dzieciaczkow. W tym roku tez sie nie wykapie ;/
luckychoice
Iśka, trzymam mocno kciuki, pewnie to kwestia gorszego sprzętu i niepotrzebnie najesz się strachu. Dobrze, że idziesz dzisiaj, szybciej skończą się stresy.
U mnie już po wizycie, zdjątka są w wątku wizytowym, z dzidzią wszystko dobrze. Badania prenatalne robię u mojej pani doktor zaraz po świętach. Jedyne co to mam starać się w najbliższym czasie o jedzenie wg diety dla osób z wrzodami i pić siemię lniane. Lekarz mnie postraszyła, że jeśli znów będę miała wymioty z krwią, to czeka mnie gastroskopia...
Marta współczuję stresów z umawianiem terminu, dobrze, że jesteś już umówiona
U mnie już po wizycie, zdjątka są w wątku wizytowym, z dzidzią wszystko dobrze. Badania prenatalne robię u mojej pani doktor zaraz po świętach. Jedyne co to mam starać się w najbliższym czasie o jedzenie wg diety dla osób z wrzodami i pić siemię lniane. Lekarz mnie postraszyła, że jeśli znów będę miała wymioty z krwią, to czeka mnie gastroskopia...
Marta współczuję stresów z umawianiem terminu, dobrze, że jesteś już umówiona
PerseaNigra
No patrz a ja mam 600 km a się w zeszłym roku kąpałam jeśli można tak nazwać zamoczenie stóp. Moja córa widziała morze pierwszy raz jak miała 8 miesięcy a ja 14 lat, gdzie tu sprawiedliwośćJa mam to od zawsze i na codzien wiec wiesz od dwoch lat sie ni ekapalam w morzu. 2 lata temu w ciazy nie zblizalam sie do plazy 1 ze za cieplo a 2 bo balam sie infekcji po kapieli. W zeszlym roku synek byl maly a ja zbytnio nie mialam go z kim zostawiac bo my tu w sezonie pelno pracy mamy. A jak szlam juz na plaze to pilnowalam dzieciaczkow. W tym roku tez sie nie wykapie ;/
reklama
Liv_NL
Zaangażowana w BB
@PerseaNigra , w pierwszej ciazy przytylam 12 kg,do porodu wazylam 58 kg, a jadlam za 5. Teraz to juz mi chyba tak gladko nie przejdzie. No i wiek nie ten haha
Iska, bedzie dobrze, buziaczek!
I ja pozazdraszczam wszystkim nadmorskim mamuskom. Moj chlop odkad zobaczyl polskie morze to nie chce nigdzie indziej
Iska, bedzie dobrze, buziaczek!
I ja pozazdraszczam wszystkim nadmorskim mamuskom. Moj chlop odkad zobaczyl polskie morze to nie chce nigdzie indziej