reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

hejooo

u nas dziś okropnie leniwy dzien. synus nie poszeedl do przedszkola bo od piatku kaszle, tak wiec obijamy się totalnie

aria to już jutro!!!! nie mogę się doczekać :]

zjadłam w weeknd cale pudelko lodów bakaliowych.

naprwde znowu przytyje okropnie a niech tooooo......

reklama
Iska popieram jedz dziś bo cała noc zamartwiac iam cie wykończyć :(
Oby było dobrze..... kurde ma być u nas wszystkich dobrze
.. Myślałam że już wyczetpalysmy wątkowe nieszczęścia :(

Cherry o tak już się nie mogę doczekać. ... :) oby wszystko było dobrze ...

Ale się dziś wkur... w pt dostałam skierowanie od gina do poradni szpitalnej na badania prenatalne i nr telefonu do p. Doktor na komórkę. Ucieszona byłam że są jakieś plusy z racji wieku i badania bezpłatnie mi zrobią.
Dzwonię dziś od rana na ten jej telefon, a tam wciąż "abonent poza zasięgiem", wiec dzwonie na telefon do poradni i oczywiście słyszę, że terminów nie ma, a Pani doktor na urlopie do końca tygodnia.
Nic to mówię sobie, szukam dalej. Obdzwoniłam chyba z 50 punktów robiących badania prenatalne łącznie z medicoverem lux-medem i innymi takimi i DUPA. Wszędzie brak terminów a ja już za chwile 11 tc. Było mi obojętne czy na NFZ czy prywatnie byle termin mieć.
Po 6 godz poszukiwań w końcu mam termin na wielki piatek :)
masakra, co to za kraj pojeb.... jak się nie umówisz na rok wcześniej to kurde miejsca nie uświadczysz.
uff już mi lżej jak tak sobie poklnełam

Iska, trzymam kciuki! Mam nadzieje, ze to poprostu sprzet do d..y.
Swoja droga to powinni w cholere taki sprzet wyrzucic, bo strasza kobiety!

A ten kolczyk... Ah.. W pierwszej ciazy wyciagnelam kolo 20 tyg, bo dopiero wtedy pokazal mi sie brzuch tak konkretnie. Teraz nastapi do wczesniej, bo naprawde w szoku jestem jak szybko mi sie tym razem brzuch pokazal :szok:
Moze to prawda, ze w drugiej ciazy brzuszyska szybciej widac? :confused:

Marta dobrze ze jednak udało się umówić

Liv ja potwierdzam ta teorie oszybszym wyjściu brzuszka w drugiej ciąży też tak mam. Choć nie jest duża różnica.

reklama
Do góry