reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Iska musi być dobrze, trzymam kciuki.
Nieodzywalam się dawno ale tak się tragicznie czuje. Nie jem to mnie mdli i wymiotuje niczym, zjem to mnie mdli. Do tego prawie 3 latka w domu, a ja jeszcze pracuje :-/
Mi się wydaje ze w drugiej ciąży brzuszek dużo szybciej, później Wam pokaże moje porównanie. Zaczęłam 10 tydzień a wyglądam jak wcześniej w 20.
Również zazdroszczę mieszkającym nad morzem, my niestety w tym roku chyba odpuścimy wakacje. Mamy ponad 400 km, jakoś nie uśmiecha mi się taka podróż, no i remontujemy mieszkanie wiec kasa.

reklama
Cześć Dziewczyny

Iska kurcze musi byc dobrze. To musi byc slaby sprzęt !! Trzymam mocno kciuki &&

I ja zazdroszcze morza, musze przejechac cala Polske:-/ nad polskim morzem (w Kolobrzegu) bylismy jak Mała miala 8 m-cy. Mój mąż niestety woli zagranicę ze wzgledu na pewna pogodę. W tym roku pojedziemy w czerwcu gdzies blisko nas, nie wiem czy dalabym rade na dluzsza trase bo mi w cieple puchna stopy i w ciąży tez mi dosyc puchnęły.

Rozmarzylam sie czytajac o wakacjach nad morzem :-) ... az mi sie cieplej zrobilo (bo wiecznie mi zimno ) bylam w tamtym roku, w tym tez planowalismy, ale sie okaze :-)

Iska90 trzymam kciuki !

Lucky, gratulacje :-)
Nianiusia a Wy może wynasjmujecie może domki nad morzem? Jest em chętna ;-)

Ja dzisiaj zmienilam termin badań pren. Będę jechała tylko raz i do gina, który polecił moj, oni się tak pacjentami wymieniają. Na szczęście masm darmowe. Malucha niestety podgladne za 3 tyg. ale trudno, dobrze ze zmiescilam się w terminie.

Marta, jeśli masz skończone 35 lat muszą Cię przyjąć na NFZ, bo masz takie prawo to raz a dwa oni powinni odmawiać czy przesuwać inne pacjentki, które na badania przychodzą przed 35 rokiem. Takie jest ponoć prawo, sam gin mi to mówił. Ale wiadomo jak niektórzy maja prawo w d....

Iska, kciuki!

No z tymi terminami to porażka. Ja dzwonilam 3 tyg przed wizyta, zalezalo mi w sumie tylko byc miec badanie po poludniu by mąż nie musial brac urlopu.
Któras z dziewczyn ma juz umowiony termin na 20 maja?? Dla mnie to aż dziwne, ze umawiaja kobiety z takim wyprzedzeniem. To tak jak z zalatwianiem żłobka zanim dziecko sie urodzi..

reklama
Iśka, czekam z niecierpliwością na wieści z wizyty! Trzymam kciukasy!
Aria - jutro mamy wizytę! w końcu! O której masz wizytę?

Do góry