reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Mialam 26 lutego usg i bilo serce.. teraz wprawdzie miala slabszy sprzet, bo bylam u niej w poradni ginekologicznej a nie w prywatnym gabinecie, ale jakby nie bylo to jest 10t wg om, wiec nawet slaby aparat powinien wyczuc tetno :(

Mialam 26 lutego usg i bilo serce.. teraz wprawdzie miala slabszy sprzet, bo bylam u niej w poradni ginekologicznej a nie w prywatnym gabinecie, ale jakby nie bylo to jest 10t wg om, wiec nawet slaby aparat powinien wyczuc tetno :(

Kurcze, iśka, ja dzisiaj jak byłam na USG (pisałam wyżej, że sprzęt słaby), lekarka po jakimś czasie dopiero tętno wychwyciła, ja nic nie widziałam powiem szczerze, a tydzień temu na lepszym USG to po pierwszym przyłożeniu było widać pulsowanie.

Matko boska, musi być dobrze, nie wierzę....!!!

Sprzet rzeczywiscie miala do dupy i sie naszukala bardzo dlugo, w szpitalu niby maja lepszy, ale cholera, boje sie isc, chcialabym, zeby mi to jeszcze inny lekarz potwierdzil :/
Najgorsze jest to, ze wracam wlasnie do pracy, nie wiem jak wysiedze :(
Do jutra chyba musi sie zdarzyc cud...

Mu jedziemy do Jastrzębiej Góry w drugiej połowie lipca
Ty z Kołobrzegu. Szukaliśmy tam, ale hotele w większości zajęte i mega drogie, wybraliśmy trochę tańszy.

My to cała Polskę w lato. Bo tydzień nad morzem, tydzień u teściów też w pomorskim. Tydzień u moich rodziców w lubelskim i kilka dni w Krk a potem heja do Niemiec i czekamy na poród. Wtedy do nas się zejdzie ktoś mam nadzieję ;-)

Mój mąż uwielbia biegi w Kołobrzegu, zawsze miło je wspomina ;-)

Iska nie krwawisz, nie boli już to dlaczego ma być coś złego. Głowa do góry

Tekila powodzenia na wizycie

Taka ja ojej to dałaś z tymi latami w lipcu i sierpniu :-o nie można zwrócić biletów?

Luckychoice Rybki i wam pomyślności na wizytach

Aria nic brazujacego tzn samoopalaczy bo mogą spowodować przebarwienia ale ja bym balsamu brazujacego też nie ruzykowala.

rybki będzie musiała się dogadać z lekarzem. Żeby dał zaświadczenie. Moja znajoma dowiedziała się o ciąży w 19 tc :-D bo miała jakieś plamienia co wzięła za okres no ale lekarz poszedł jej na rękę i dał zaświadczenie.

Inka pisz pisz do nas :-)

Lena i ty wracaj już :-*

Persea ja pije ale zieloną z jasminem nie wiem czy to ma podobne działanie. Ale nigdy nie czytałam że szkodzi

Liv my też samochodem 12 h :-/

Liv chyba już czas wyjąć kolczyk ;-)

Iska dlaczego dopiero jutro? Jeszcze się nie martw :-*

Iśka można szukać lekarza i dziś ale musiałbyś widzieć kto jakim sprzętem dysponuje... może jednak poczekaj do jutra? Wiem, że to będzie bardzo długi dzień i noc..Ale zawsze można mieć nadzieję...zawsze...

Ann, chciala mnie dzisiaj skierowac do szpitala, ale powiedziala, ze ona jest jutro cala dobe na dyzurze, wiec wole isc do niej, zeby mnie poprowadzila i przypilnowala, bo tam to nie wiadomo na kogo trafie... znam jeszcze dobrego lekarza z dobrym usg, tzn mama moja do niego chodzila, ale nie wiem czy mnie jutro przyjmie, w koncu kolejki dlugie :( no nic mi nie pozostaje jak czekac. A tak czulam ze cos jest nie teges po tej jelitowce :(

reklama
Dziewczyny ja tak po prostu zabrać papiery ginekologa w przychodni i przenieść sie do innego? Ta polozna u tego mojego obecnego na nfz jest tak nieprzyjemna i chamska ze nie mam ochoty tam więcej przychodzić

Powinni ci z kxerowac (pewnie odplatnie) Twoja cała ka
Dziewczyny ja tak po prostu zabrać papiery ginekologa w przychodni i przenieść sie do innego? Ta polozna u tego mojego obecnego na nfz jest tak nieprzyjemna i chamska ze nie mam ochoty tam więcej przychodzić

Powinnas zajsc i poprosic o swoja Dokumentację medyczna i cala kartke Ci xeruja, a w niej powinny byc wpisane u dolaczone wyniki.czassmi zyczaw sobie zapłatę za xero.raz mi sie zdarzyło że pielgniarka wyburczala że nie ma na to czasu.potrzebują dzien wcześniej telefonu z uprzdzeniem że będę chciec dokumentacje.mysle ze bardziej chciala sprawdzic czy nie ma tam zadnej gafy :p

DZziewczyny macie super brzuszki,hehe no i ja dlaczam do grona zakolczykowanych brzuszkow.ale moj jest mini nie ma narazie czym sie chwalic ;)

Do góry