reklama
Mialam 26 lutego usg i bilo serce.. teraz wprawdzie miala slabszy sprzet, bo bylam u niej w poradni ginekologicznej a nie w prywatnym gabinecie, ale jakby nie bylo to jest 10t wg om, wiec nawet slaby aparat powinien wyczuc tetno
larkaa
Fanka BB :)
Mialam 26 lutego usg i bilo serce.. teraz wprawdzie miala slabszy sprzet, bo bylam u niej w poradni ginekologicznej a nie w prywatnym gabinecie, ale jakby nie bylo to jest 10t wg om, wiec nawet slaby aparat powinien wyczuc tetno
Kurcze, iśka, ja dzisiaj jak byłam na USG (pisałam wyżej, że sprzęt słaby), lekarka po jakimś czasie dopiero tętno wychwyciła, ja nic nie widziałam powiem szczerze, a tydzień temu na lepszym USG to po pierwszym przyłożeniu było widać pulsowanie.
Matko boska, musi być dobrze, nie wierzę....!!!
Sprzet rzeczywiscie miala do dupy i sie naszukala bardzo dlugo, w szpitalu niby maja lepszy, ale cholera, boje sie isc, chcialabym, zeby mi to jeszcze inny lekarz potwierdzil :/
Najgorsze jest to, ze wracam wlasnie do pracy, nie wiem jak wysiedze
Do jutra chyba musi sie zdarzyc cud...
Najgorsze jest to, ze wracam wlasnie do pracy, nie wiem jak wysiedze
Do jutra chyba musi sie zdarzyc cud...
Ann_
Fanka BB :)
Mu jedziemy do Jastrzębiej Góry w drugiej połowie lipca
Ty z Kołobrzegu. Szukaliśmy tam, ale hotele w większości zajęte i mega drogie, wybraliśmy trochę tańszy.
My to cała Polskę w lato. Bo tydzień nad morzem, tydzień u teściów też w pomorskim. Tydzień u moich rodziców w lubelskim i kilka dni w Krk a potem heja do Niemiec i czekamy na poród. Wtedy do nas się zejdzie ktoś mam nadzieję ;-)
Mój mąż uwielbia biegi w Kołobrzegu, zawsze miło je wspomina ;-)
Iska nie krwawisz, nie boli już to dlaczego ma być coś złego. Głowa do góry
Tekila powodzenia na wizycie
Taka ja ojej to dałaś z tymi latami w lipcu i sierpniu :-o nie można zwrócić biletów?
Luckychoice Rybki i wam pomyślności na wizytach
Aria nic brazujacego tzn samoopalaczy bo mogą spowodować przebarwienia ale ja bym balsamu brazujacego też nie ruzykowala.
rybki będzie musiała się dogadać z lekarzem. Żeby dał zaświadczenie. Moja znajoma dowiedziała się o ciąży w 19 tc bo miała jakieś plamienia co wzięła za okres no ale lekarz poszedł jej na rękę i dał zaświadczenie.
Inka pisz pisz do nas :-)
Lena i ty wracaj już :-*
Persea ja pije ale zieloną z jasminem nie wiem czy to ma podobne działanie. Ale nigdy nie czytałam że szkodzi
Liv my też samochodem 12 h :-/
Liv chyba już czas wyjąć kolczyk ;-)
Iska dlaczego dopiero jutro? Jeszcze się nie martw :-*
Ty z Kołobrzegu. Szukaliśmy tam, ale hotele w większości zajęte i mega drogie, wybraliśmy trochę tańszy.
My to cała Polskę w lato. Bo tydzień nad morzem, tydzień u teściów też w pomorskim. Tydzień u moich rodziców w lubelskim i kilka dni w Krk a potem heja do Niemiec i czekamy na poród. Wtedy do nas się zejdzie ktoś mam nadzieję ;-)
Mój mąż uwielbia biegi w Kołobrzegu, zawsze miło je wspomina ;-)
Iska nie krwawisz, nie boli już to dlaczego ma być coś złego. Głowa do góry
Tekila powodzenia na wizycie
Taka ja ojej to dałaś z tymi latami w lipcu i sierpniu :-o nie można zwrócić biletów?
Luckychoice Rybki i wam pomyślności na wizytach
Aria nic brazujacego tzn samoopalaczy bo mogą spowodować przebarwienia ale ja bym balsamu brazujacego też nie ruzykowala.
rybki będzie musiała się dogadać z lekarzem. Żeby dał zaświadczenie. Moja znajoma dowiedziała się o ciąży w 19 tc bo miała jakieś plamienia co wzięła za okres no ale lekarz poszedł jej na rękę i dał zaświadczenie.
Inka pisz pisz do nas :-)
Lena i ty wracaj już :-*
Persea ja pije ale zieloną z jasminem nie wiem czy to ma podobne działanie. Ale nigdy nie czytałam że szkodzi
Liv my też samochodem 12 h :-/
Liv chyba już czas wyjąć kolczyk ;-)
Iska dlaczego dopiero jutro? Jeszcze się nie martw :-*
Ann, chciala mnie dzisiaj skierowac do szpitala, ale powiedziala, ze ona jest jutro cala dobe na dyzurze, wiec wole isc do niej, zeby mnie poprowadzila i przypilnowala, bo tam to nie wiadomo na kogo trafie... znam jeszcze dobrego lekarza z dobrym usg, tzn mama moja do niego chodzila, ale nie wiem czy mnie jutro przyjmie, w koncu kolejki dlugie no nic mi nie pozostaje jak czekac. A tak czulam ze cos jest nie teges po tej jelitowce
reklama
Dziewczyny ja tak po prostu zabrać papiery ginekologa w przychodni i przenieść sie do innego? Ta polozna u tego mojego obecnego na nfz jest tak nieprzyjemna i chamska ze nie mam ochoty tam więcej przychodzić
Powinni ci z kxerowac (pewnie odplatnie) Twoja cała ka
Dziewczyny ja tak po prostu zabrać papiery ginekologa w przychodni i przenieść sie do innego? Ta polozna u tego mojego obecnego na nfz jest tak nieprzyjemna i chamska ze nie mam ochoty tam więcej przychodzić
Powinnas zajsc i poprosic o swoja Dokumentację medyczna i cala kartke Ci xeruja, a w niej powinny byc wpisane u dolaczone wyniki.czassmi zyczaw sobie zapłatę za xero.raz mi sie zdarzyło że pielgniarka wyburczala że nie ma na to czasu.potrzebują dzien wcześniej telefonu z uprzdzeniem że będę chciec dokumentacje.mysle ze bardziej chciala sprawdzic czy nie ma tam zadnej gafy
DZziewczyny macie super brzuszki,hehe no i ja dlaczam do grona zakolczykowanych brzuszkow.ale moj jest mini nie ma narazie czym sie chwalic