reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
A mi pykna dzisiaj 11 tydz, podziele sie wiec tez podziele sie brzuchem :wink:

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    385,5 KB · Wyświetleń: 118
Liv sliczny brzusio.

Bulisia wg mnie nie. W Elku jest przepieknie. Moglabym tam mieszkac.

Just wyniki sa Twoja wlasnoscia. Popros o nie.

Spac mi sie chce okrutnie. Adus dzis wedrowal w nocy z lozeczka do mnie.

Aaaa! :frown: pojawiły się mega rozstępy na udach:frown:
Jutro wizyta :-) hurra :laugh2: zobaczę fasolinkę:rofl:. Kupiłam dzisiaj sukienkę na wesele :D bardzo luźną, kolor habrowy :-D i nie widać brzuszka nic a nic :) przenoszę się do ginekologa do Olkusza jednak.. bo nie dam rady autem jeździć 45 min :-( :(:-( :(:hmm:. Wiec ustalona następna wizytę mam na 24.03 :p

Ech dziewczyny.. wracam wlasnie od lekarza, mialam miec skierowanie na badania, zrobila mi kontrolne usg i nie wyczula tetna. Jutro ide do szpitala :(

Ja po wizycie w Lux Medzie, powiem szczerze, że jestem bardzo zadowolona i chyba już u niej zostanę. Tylko USg mają słabsze, ale co tam.
Fasol ma 2 cm, serce bije, mam skierowanie na USG piersi, bo mam węzły chłonne powiększone i to by było na tyle.

nevka uwielbiam kolor chabrowy :)
Liv brzuszek rośnie widzę, kolczyka zostawiasz w ciąży czy wyciągasz?

reklama
Do góry