reklama
virtuti90
Zaangażowana w BB
Iarkaa, nigdy nie jadłam krewetek, nie jestem w stanie na nie nawet patrzeć niestety... Chciałabym się kiedyś przemoc. Jak się robi tą zupę? Można ten smak do czegoś porównać?
Wesoła, mnie temat butów póki co nie tyczy, mała jeszcze nie chodzi dobrze, dopiero o stawia pierwsze rozpaczliwe kroczki . Dla mnie ciężko kupić buty, zawsze muszę mierzyć więc się trochę obawiam, że tu będzie powtórka z rozrywki...
Iska, ja dlatego nie zakładam tam konta, to by było samobójstwo! XD
Boże, kocham moje ósemki że tak ładnie wyrosły...
Lucky, podziwiam za studia, mnie żadna siła by już do nauki nie wygonila...
Mam póki co dość, od rana pakowanie, rozkładanie pudeł, upychanie... Teraz moi tragarze pojechali z ostatnim kursem i po pizze z Pizza Hut i czas odreagować <3
Wesoła, mnie temat butów póki co nie tyczy, mała jeszcze nie chodzi dobrze, dopiero o stawia pierwsze rozpaczliwe kroczki . Dla mnie ciężko kupić buty, zawsze muszę mierzyć więc się trochę obawiam, że tu będzie powtórka z rozrywki...
Iska, ja dlatego nie zakładam tam konta, to by było samobójstwo! XD
Boże, kocham moje ósemki że tak ładnie wyrosły...
Lucky, podziwiam za studia, mnie żadna siła by już do nauki nie wygonila...
Mam póki co dość, od rana pakowanie, rozkładanie pudeł, upychanie... Teraz moi tragarze pojechali z ostatnim kursem i po pizze z Pizza Hut i czas odreagować <3
Nevka
Fanka BB :)
Rozmowa rozmową... wysłuchał i tyle... zrobił mi frytki bo ja dzisiaj zasłabłam... teściowa umyla mi panele i rozwiesila pranie... w szoku jestem. I na prawde dzisiaj jej za to dziekuje. Ale w nocy miałam gorączkę i musiałam go obudzić by mi wodę przyniósł bo nawet nie miałam siły wstać.
Dzisiaj byłam w croppie kupiłam sobie kurtkę... teściowa powiedziała ze mogłam wziąść rozmiar XXL bo brzuszek urośnie.... ale nie było a potrzebowałam kurtki wiec wzięłam XL nie zawsze będę musiała dopinac musze jeszcze jakieś sportowe buty kupić i torebkę ale nie chciałam dłużej po sklepie chodzić bo ledwo ledwo Najlepsze jest to ze chyba będzie musiał dzisiaj siedziec ze mną w lazience jak się będę kąpała... :O. Za tydzień będę musiała kupić sukienkę na wesele myślicie że wywali mnie coś w 11 tyg? bo sama nie wiem... do tego komunie mamy jeszcze w Maju .
Dzisiaj byłam w croppie kupiłam sobie kurtkę... teściowa powiedziała ze mogłam wziąść rozmiar XXL bo brzuszek urośnie.... ale nie było a potrzebowałam kurtki wiec wzięłam XL nie zawsze będę musiała dopinac musze jeszcze jakieś sportowe buty kupić i torebkę ale nie chciałam dłużej po sklepie chodzić bo ledwo ledwo Najlepsze jest to ze chyba będzie musiał dzisiaj siedziec ze mną w lazience jak się będę kąpała... :O. Za tydzień będę musiała kupić sukienkę na wesele myślicie że wywali mnie coś w 11 tyg? bo sama nie wiem... do tego komunie mamy jeszcze w Maju .
Nevka kochana wahania nastrojów w ciąży są u ciebie w pełnym rozkwicie
Miałam tak w pierwszej ciąży z niczego robiłam koniec świata
A u mni3 wysprzatane w końcu się zebrałam... I czekam niecierpliwie do wtorku. ... grrrr niech mijają dni szybciutko
Miałam tak w pierwszej ciąży z niczego robiłam koniec świata
A u mni3 wysprzatane w końcu się zebrałam... I czekam niecierpliwie do wtorku. ... grrrr niech mijają dni szybciutko
neilaaa
Dzień dobry w leniwą sobotę
Ja jak zwykle w sobotę jedyne na co mam siły to leżenie
@ruda świetne to buciki szkoda ze mój już z takich wyrósł
@Nevka przytulam Cie mocno i nie wiem co napisać. Chyba wszystko dziewczyny już napisały.
Ja jestem już w 11tc i mam brzuch taki jak oporzednio w ok. 20 tc.
@iśka90 będziesz bardzo zadowolona. Te leginsy są extra.
Ja jak zwykle w sobotę jedyne na co mam siły to leżenie
@ruda świetne to buciki szkoda ze mój już z takich wyrósł
@Nevka przytulam Cie mocno i nie wiem co napisać. Chyba wszystko dziewczyny już napisały.
Ja jestem już w 11tc i mam brzuch taki jak oporzednio w ok. 20 tc.
@iśka90 będziesz bardzo zadowolona. Te leginsy są extra.
Ostatnia edycja:
Neila a tobie nie zaczął się 12 tc? ? Po suwaczki jak patrze to jest 11 i 1 dzień czyli jeśli dobrze rozumiem skończone 11 tygodni i to 1 dzień 12 tc
No bi juz głupieje z tymi tygodniami
Co do brzuszka to w pierwszej ciąży dopiero w 5 Mc coś zauważyłam teraz oj będzie szybciej ; ) póki co mnie wzdyma okropnie i juz wyglądam przez to ciazowo
Co do brzuszka to w pierwszej ciąży dopiero w 5 Mc coś zauważyłam teraz oj będzie szybciej ; ) póki co mnie wzdyma okropnie i juz wyglądam przez to ciazowo
neilaaa
Neila a tobie nie zaczął się 12 tc? ? Po suwaczki jak patrze to jest 11 i 1 dzień czyli jeśli dobrze rozumiem skończone 11 tygodni i to 1 dzień 12 tc
Dokładnie tak zaczął się 12 tc.
@esthle to Ty pisałaś że idziesz na prenatalne do Cnoty? Na kiedy masz te w drugim trymestrze? Ja też się umówiłam do Cnoty i mam na 19 mają bo się okazało że CM Sodowskiego współpracuje z Medicoverem i USG prenatalne mam w abonamencie zawsze to 2-3 stowki w kieszeni zostanie
reklama
Neilaaa, wlasnie pokierowalam sie waszymi dobrymi opiniami o nich, bo tak generalnie to przez neta w ciemno rzadko kiedy zamawiam, a w stacjonarnym hm nie bylo
Mnie tez tak wzdyma, ze chodze z odpietym guzikiem caly dzien dlatego nie moge sie tych legginsow doczekac
Nevka, gratulacje udanych zakupow, ja tez bylam ostatnio po kurtke, ale nic ciekawego nie znalazlam, wszystkie takie za krotkie
Mnie tez tak wzdyma, ze chodze z odpietym guzikiem caly dzien dlatego nie moge sie tych legginsow doczekac
Nevka, gratulacje udanych zakupow, ja tez bylam ostatnio po kurtke, ale nic ciekawego nie znalazlam, wszystkie takie za krotkie