reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Swietne te buty dla dziewczynki tez :D
Ja odespalam troche nocke po pracy, obudzilam sie na siku i zastanawiam sie czy dalej isc spac, bo jakos tak nic sily nie mam :(
@larkaa, na pewno sie uda zupa, smacznego !
Ja szukam inspiracji, co by zrobic dobrego na kolacje, chlop wroci z pracy dosc pozno, wiec musialaby to byc taka obiado-kolacja, w dodatku w miare lekkostrawna, bo moj zoladek jeszcze dobrze nie funkcjonuje. A moze ktoras ma jakies pomyslyyyy? :D

I pochwale sie, zamowilam wczoraj legginsy ciazowe z hm, juz sie nie moge doczekac kiedy przyjada :D

I kusi mnie tez zalozyc konto na tym alli, ale wydam tam pewnie cala wyplate jak zaczne kupowac :D

Wesoła tak mój mąż ma 9 do usunięcia

Ruda ale to miesiąc wychodzi bo Wiktor 29.09 a Jaś 5.11 tak?

Ruda, wrzucaj zdjęcia zakupów, jak przyjdą :)

Iśka, normalnie uwielbiam jeść, ale teraz Ci nie pomogę, nadal prawie wszystko mnie obrzydza, więc teraz ciężko mi coś doradzić smacznego ;)

Ja bym teraz nawet takiej wypasionej zupy Larki za 80 zł nie zjadła. Larkaa, daj znać, jak wyszła, trzymam kciuki :)

U mnie dzisiaj dzień upływa cały na uczelni, potem łóżeczko, a może kino jak jeszcze będę na oparach energii :)

@iśka90 na problemy z żołądkiem to najlepiej na początku jeść neutralnie, ryż, kasza manna, gotowane warzywa. dwa dni przebiedujesz i potem możesz wrócić do normalności :)

@ruda1991 poszalałaś z ilością przesyłek :D

u mnie właśnie dochodzi barszczyk bo jednak wczoraj nie dałam rady, znowu zasnęłam o 21 ;)

dzisiaj dzień bez mdłości! nareszcie. zobaczymy co będzie dalej ale póki co jest cudownie :) już zapomniałam jak to jest normalnie funkcjonować :)

@Nevka współczuję, żadna ciężarna nie powinna przechodzić takich sytuacji ale życie jest niestety przewrotne. żadne rady nie pomogą, tylko pamiętaj że pojawienie się dziecka nie ułatwia życia, raczej je utrudnia, zmęczenie robi swoje, wtedy partnerstwo i wzajemny szacunek są ważniejsze niż kiedykolwiek wcześniej...

@larkaa ostatnio co gdzieś idziemy do knajpy to jemy po tajsku, chińsku albo indyjsku więc ja w 100% rozumiem te nagłe potrzeby :D

reklama
Lucky teraz zamowilam takie pierdoly jakas naklejke do pokoju malego,czapeczke dla.niego, dresik itd.:-) jak dojda to pokaze :-)
Jaki film w planach?

Nevka jak sytuacja?

Do góry