reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Okazało się że to powiększone węzły chłonne , a ból podobny do wychodzącej ósemki.
Teraz troche przeszedł ten ból w dół więc bardziej już boli szyja.
Mam nadzieję że to nie groźne :(

Patka, ale od ósemek powiększają się węzły chłonne, ja miałam od prawej ósemki, dość mocno powiększony i bolesny prawy węzeł na szyi.

reklama
Patka, ale od ósemek powiększają się węzły chłonne, ja miałam od prawej ósemki, dość mocno powiększony i bolesny prawy węzeł na szyi.

Tylko ząb nie boli, od paru dni mam strasznie męczący wodnisty katar. Wydaje mi się że to przez to. Mam nadzieję że jk katar przejdzie to węzły też przestaną być '' odczuwalne'' jak myślisz?

Współczuje Wam tych ósemek. Ja po wyrwaniu jednej bylam cala sina i obolała na policzku, nie umialam w ogole szczęki otwierać. Może duzo zalezy tez od wprawy wyrywajacego bo z druga wyrwana u innego stomatologa było ok.

A mialam zapytać, któraś z Was pisala o 9tkach u męża? To naprawde mozliwe, dodatkowe zęby?

Co do tego picia to ja sie nie wypowiadam i nie bede pisac w stylu "Zostaw go" bo nie znam sytuacji ani męża Nevki. I tu zgadzam sie z Larką. Dlatego zapytalam tylko co i ile pił, czy sie upija. Bo dla jednej osoby dużo to jest dwa piwa a dla innej pół litra. Mój mąż w weekend pt-sb wypije piwo, dwa i w pt i w sb a alkoholikiem nie jest na pewno. Czasem jak sa znajomi czy u kogos albo jakas dosatkowa okazjs to mocniejszy alkohol. Tylko wiem, że to odpowiedzialny mężczyzna, rodzina jest dla niego najwazniejsza i nie grozi mu alkoholizm.
Bo jeżeli piciu towarzyszy zaniedbywanie rodziny i swoich obowiazkow, olewanie pracy i jeszcze może awantury to nie ma o czym mowic. Znam jedna mloda dziewczyne, ktora wpadla bardzo mlodo, ślepo zakochana w starszym o kilku lat chlopaku, wzieli slub, urodzilo się dziecko. Ale on wolał bary niz prace, szybkp sie rozwiedli. Jednak ona sie nic nie nauczyla, zaraz poznala kolejnego wcale nie lepszego, znow dziecko i ten tez od pracy wolał alkohol. I tez go zostawila. W tej chwili wciaz mloda dziewczyna sama z dwojka dzieci kazde ma innego ojca. A jej caly czas rodzice pomagaja. Szkoda potem tylko tych dzieci. Trzeba myslec tez troche zdroworozsadkowo wybierajac partnera na życie bo milosc miloscia, ale nie mozna byc ślepym.

Ostatnia edycja:
Ann Jas troszke.mlodszy bo z listopada

Larkaa 80 zl xa zupe? Znajac moje szczescie to by mi nie wyszla :-)

Dziekuje mi tez sie podobaja :-) A synek tylko sie obudzil I kazal sobie ubrac :-)

Dzisiaj o 16 ma przyjsc znajoma. Chcialam sie wymigac ale sie nie dalo. Maz spi po nocce a ja zaraz zabieram sie za sprzatanie. Sobota dzien wiadra I.mopa :-)

Ruda tak wiem odwaliło mi ale pragnienie zjedzenia zupy z krewetkami pokonało wszystko [emoji3] i pewnie mi nie wyjdzie [emoji3][emoji3][emoji3]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ruda zapomnialam napisać, pokazalam córce te buty i jej sie spodobaly hehe. Wlasnie szukam na allegro dla niej butow. Ogladam 3 dni i jeszcze nie wybralam. A chce kupic dwie pary bo jedne na rzepy na co dzien do przedszkola a dtugie takie bardziej wyjsciowe do plaszczyka, sukienek, ale jeszcze nie baleriny tylko z trzewikow/ polbutow coś. Jedne juz mialam na oku, super by do plaszczyka pasowaly, ale chyba za male beda a nie znalazlam większych. Moja Mysza teraz musialaby mieć rozm. 26-27. Różnie ta długość wkladek maja różni producenci.

Larkaaa daj znac

Wosola byly takie rozowe z myszka miki :-)
Ja mam problem z butami bo maly.ma wysokie podbicie. Jade szukac czegos na codzien w poniedzialek

Ostatnia edycja:
Wosola ale rozmiar tylko do naszego 30 dl. Wkladki 18 cm max

Załączniki

• 1457781329836.jpg
    1457781329836.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 116
Ostatnia edycja:
Ruda fajne te dla dziewczynki :) zrobilyby furorę hehe, jak mierzylam jej dwa dni temu stope to ma 16,3 tak wiec wkladka 17 cm max chyba musialaby byc. Tylko, ze z tego Alli jeszcze nie zamawialam i na razie sie nie przymierzam ;)

reklama
Do góry