reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Zupka wyszła boska!!!! Głód zaspokojony, ale na następny raz się nie porwę za tą kwotę ;)

virtutti
ciężko powiedzieć, jest słodko kwaśna, z krewetkami, do tego mega pikatna z mlekiem kokosowym, trawa cytrynową, imbirem i limonką :)

reklama
Kilogramy nie potrzebne mam sporo swoich nadprogramowych przed chwila sie śmiałam ze wyglądam jak dentka m do mnie mowi a jak bedziesz na siebie mówila latem?"ponton bedzie idealnu przyda sie jak nad morze pojedziemy
Poprzytulalam sie z kibelkiem i troche mi lepiej wciaglam 3 śliwki i czekam aż młoda z sil opadnie i bede mogla isc spać dalej

Czesc dziewczyny ja dzis stracilam energie za to moja cora zyskała i strasznie szaleje. Jak widac w przyrodzie nic nie ginie.
Nevka ludzie sie raczej nie zmieniaja. Jak stracil prawko za jazde po pijanemu to znaczy, ze nie ma zadnych oporów i raczej abstynenta z niego nie zrobisz.
Ja mam takie doswiadczenia z pierwszej ciazy, ze chcialam aby mnie moj maz traktował jak królowa a on mnie traktował normalnie. Teraz juz nie mam takich wymagań i nie ma problemow choc czasem zrobi pranie albo poodkurza ale jak grzebie przy autach to nic sie dla niego nie liczy i musze z tym zyc.

Persea u mnie to samo jak maz sie w garażu zagrzebie to nie ma zadnej sily ktora by go z tamtąd wyciągnęła, ale juz sie do tego przyzwyczailam wole zeby robil cos pożytecznego niz siedzial bez sensu:)

Dobrywieczor.
Ja dziś z zamiarem sprztanaia rano wygonią męża na zakupy ( dodam.ze mój mąż jak.jedzie ma.zakupy to go pół dnia.nie ma gorzej niż baba!) tak więc miałam tylko zamiar bo niestety nic nie zrobiłam. Zajęliśmy się z synkiem.grami kolorowanka i wycinankami mąż wrócił dobrze po obiedzie więc zrobiłam spagetti na kolację. ;) a co najlepsze przywiózł mi.arbuza Dziewczyny ja kocham arbuzy!! Już jutro niedziela i do wtorku Coraz Bliżej!

O ja też do wtorku czekam :) i arbuza tez bym wszamala....
Aczkolwiek najbardziej za mną szarlotka z lodami chodzi... a ostatnio nie miałam czasu jak byłam na mieście. ...

Tak wogole to mi chyba ostatnio samochód buchnac chcieli jak byłam właśnie na mieście. ... wracam do auta a kolo niego jakiś młody lepiej się kręci i zagląda. ... zobaczył ze idę ale nie sądził ze akurat do tego auta i się odsunął i głupa palił. .. wsiadam i jak wyjeżdżałam to zobaczyłam ze drugi młody chłopak szedł do tamtego i tak się gapil jak przejeżdżałam.... nie jestem pewna czy na samochód czy na radio tylko bo mamy te z dvd ... I weź zostaw samochód :/

Cherry oj chyba nie podarujemy Ci robienia takich smaków ;-) mmmm...

Ja dzis po tygodniu chorobowego w koncu zlapalam troche energii i dzis wysprzatalam wszystko. Ciężko bedzie do pracy wrócić w poniedziałek.

Aria o tak o szarlotce z lodami tez mysle, dwa tyg temu bylismy w sphinxie i tam mieli, mialam taka ochote, ale po obiedzie juz bylam pelna a potem zrobilo sie późno i juz nie wrocilismy na deser. Tak w ogóle to lody za mna chodza, ale w taka pore jeszcze to znow bym sie zaziebila po lodach:-/ nie służy mi zimne, wszystko co pije np.soki czy wode musze miec z dodatkiem cieplej przegotowanej wody. Po coli np. na drugi dzien od razu gardlo mnie boli :(

reklama
Aria, paczka ma isc 4-5 dni roboczych, ale ja zamowilam wczoraj po poludniu, wiec pewnie wysla mi w pon i cos kolo czw-pt bedzie :) moze zobacz w sklepie stacjonarnym, moze maja :)

Ja dzis po pracy spalam do 16 i nic kompletnie nie zrobilam, ale przeszedl mi bol w pachwinach i czuje sie jak nowo narodzona :D bez sensu, bo wczoraj narzekalam, ze tak mnie bola, ze na cale nogi promieniuja, a dzisiaj narzekam na brak objawow :( nawet wachan nastrojow dzisiaj nie mialam :D

Do góry