reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Zupka wyszła boska!!!! Głód zaspokojony, ale na następny raz się nie porwę za tą kwotę ;)

virtutti
ciężko powiedzieć, jest słodko kwaśna, z krewetkami, do tego mega pikatna z mlekiem kokosowym, trawa cytrynową, imbirem i limonką :)

reklama
Kilogramy nie potrzebne mam sporo swoich nadprogramowych przed chwila sie śmiałam ze wyglądam jak dentka m do mnie mowi a jak bedziesz na siebie mówila latem?"ponton bedzie idealnu przyda sie jak nad morze pojedziemy
Poprzytulalam sie z kibelkiem i troche mi lepiej wciaglam 3 śliwki i czekam aż młoda z sil opadnie i bede mogla isc spać dalej

Czesc dziewczyny ja dzis stracilam energie za to moja cora zyskała i strasznie szaleje. Jak widac w przyrodzie nic nie ginie.
Nevka ludzie sie raczej nie zmieniaja. Jak stracil prawko za jazde po pijanemu to znaczy, ze nie ma zadnych oporów i raczej abstynenta z niego nie zrobisz.
Ja mam takie doswiadczenia z pierwszej ciazy, ze chcialam aby mnie moj maz traktował jak królowa a on mnie traktował normalnie. Teraz juz nie mam takich wymagań i nie ma problemow choc czasem zrobi pranie albo poodkurza ale jak grzebie przy autach to nic sie dla niego nie liczy i musze z tym zyc.

Persea u mnie to samo jak maz sie w garażu zagrzebie to nie ma zadnej sily ktora by go z tamtąd wyciągnęła, ale juz sie do tego przyzwyczailam wole zeby robil cos pożytecznego niz siedzial bez sensu:)

Dobrywieczor.
Ja dziś z zamiarem sprztanaia rano wygonią męża na zakupy ( dodam.ze mój mąż jak.jedzie ma.zakupy to go pół dnia.nie ma gorzej niż baba!) tak więc miałam tylko zamiar bo niestety nic nie zrobiłam. Zajęliśmy się z synkiem.grami kolorowanka i wycinankami mąż wrócił dobrze po obiedzie więc zrobiłam spagetti na kolację. ;) a co najlepsze przywiózł mi.arbuza Dziewczyny ja kocham arbuzy!! Już jutro niedziela i do wtorku Coraz Bliżej!

O ja też do wtorku czekam :) i arbuza tez bym wszamala....
Aczkolwiek najbardziej za mną szarlotka z lodami chodzi... a ostatnio nie miałam czasu jak byłam na mieście. ...

Tak wogole to mi chyba ostatnio samochód buchnac chcieli jak byłam właśnie na mieście. ... wracam do auta a kolo niego jakiś młody lepiej się kręci i zagląda. ... zobaczył ze idę ale nie sądził ze akurat do tego auta i się odsunął i głupa palił. .. wsiadam i jak wyjeżdżałam to zobaczyłam ze drugi młody chłopak szedł do tamtego i tak się gapil jak przejeżdżałam.... nie jestem pewna czy na samochód czy na radio tylko bo mamy te z dvd ... I weź zostaw samochód :/

Cherry oj chyba nie podarujemy Ci robienia takich smaków ;-) mmmm...

Ja dzis po tygodniu chorobowego w koncu zlapalam troche energii i dzis wysprzatalam wszystko. Ciężko bedzie do pracy wrócić w poniedziałek.

Aria o tak o szarlotce z lodami tez mysle, dwa tyg temu bylismy w sphinxie i tam mieli, mialam taka ochote, ale po obiedzie juz bylam pelna a potem zrobilo sie późno i juz nie wrocilismy na deser. Tak w ogóle to lody za mna chodza, ale w taka pore jeszcze to znow bym sie zaziebila po lodach:-/ nie służy mi zimne, wszystko co pije np.soki czy wode musze miec z dodatkiem cieplej przegotowanej wody. Po coli np. na drugi dzien od razu gardlo mnie boli :(

reklama
Aria, paczka ma isc 4-5 dni roboczych, ale ja zamowilam wczoraj po poludniu, wiec pewnie wysla mi w pon i cos kolo czw-pt bedzie :) moze zobacz w sklepie stacjonarnym, moze maja :)

Ja dzis po pracy spalam do 16 i nic kompletnie nie zrobilam, ale przeszedl mi bol w pachwinach i czuje sie jak nowo narodzona :D bez sensu, bo wczoraj narzekalam, ze tak mnie bola, ze na cale nogi promieniuja, a dzisiaj narzekam na brak objawow :( nawet wachan nastrojow dzisiaj nie mialam :D

Do góry