reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Tu nie chodzi dziewczyny o wahania nastrojów... oczywiście może sobie mąż wypić.... ale jemu odebrali prawo jazdy rok temu... jeśli 31.03 wyjdą mu źle badania z wątroba to mu odwołują prawo jazdy do 5 lat... o to mam największe pretensje... wszędzie autem Ja jeżdżę... a tu coraz bardziej robi się słabo :( o to mi najbardziej chodzi... jeszcze rozumiałabym jakby to bylo piwo.. ale nie :(
No ale jak sobie pościeli to tak się wyśpi :)

reklama
Ja jade po te leginsy przy okazji w poniedzialek I mam.nadzieje ze stacjonarnie beda. Bo nie lubie spodni czy leginsow przez neta wole mierzyc :-)

Witam sie i ja czuje sie okropnie wstałam o 12 zjadlam płatkie i ledwo wytośtałam.sie na zakupy po zakupach sie położyłam i nie jestem w stanie sie podniesc zero sil i walka z mega mdlosciami mielismy jechac na kawuche do.kuzynki zeby mi pazury poprawila als wszystko odmowilam. Moze mi ktoś mocy przysłać ze 2kg?

reklama
Do góry