reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Tu nie chodzi dziewczyny o wahania nastrojów... oczywiście może sobie mąż wypić.... ale jemu odebrali prawo jazdy rok temu... jeśli 31.03 wyjdą mu źle badania z wątroba to mu odwołują prawo jazdy do 5 lat... o to mam największe pretensje... wszędzie autem Ja jeżdżę... a tu coraz bardziej robi się słabo :( o to mi najbardziej chodzi... jeszcze rozumiałabym jakby to bylo piwo.. ale nie :(
No ale jak sobie pościeli to tak się wyśpi :)

reklama
Ja jade po te leginsy przy okazji w poniedzialek I mam.nadzieje ze stacjonarnie beda. Bo nie lubie spodni czy leginsow przez neta wole mierzyc :-)

Witam sie i ja czuje sie okropnie wstałam o 12 zjadlam płatkie i ledwo wytośtałam.sie na zakupy po zakupach sie położyłam i nie jestem w stanie sie podniesc zero sil i walka z mega mdlosciami mielismy jechac na kawuche do.kuzynki zeby mi pazury poprawila als wszystko odmowilam. Moze mi ktoś mocy przysłać ze 2kg?

reklama
Do góry