reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Liv a ty się urodzilas w NL?
Jak trafisz w 10 min na stół to nie najgorzej to wymyślili.
U mnie z libido wręcz przeciwnie. Ciągle mdłości i zmęczenie nie pomagają. Liczę na poprawę w drugim trymestrze. Pamiętam że w pierwszej ciąży miałam tak jak ty a teraz totalnie na odwrót :-(

Joani czekam jak nasze bobaski wyglądają :-) :-*

Marlenka aa to raczej na pewno się nie znamy. No ja rocznik 90 i znałam jedna Marlena która była z mojego roku i mieszkała w bloku obok. Ale nie za bardzo się lubilysmy ;-) Powodzenia na wizycie :-) będzie dobrze.

reklama
Mam już wyniki markerów. Ryzyko zachorowania na raka jajnika niskie, he-4 w normie, ale CA125 wzrosło z 87 do 216. Wysłałam maila do ginekologa i czekam co dalej, mam nadzieje, że to od ciązy, endometriozy.

Mi się za to spać chce i zawartość żołądka czuje w uszach.

Marzycielka daj znać co ginekolog powie, mam nadzieje ze wszystko ok bedzie. Ann ja. 1 ciąży miałam to samo, libido mega wysokie, a teraz jak mnie muli to jest to ostatnia rzecz o jakiej myśle [emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ann.ja od paru lat mieszkam w chelmie .wczesniej okolice chelma.ale chodzilam do szkoly sredniej nr 4na reformackiej.moj rocznik to 85.dzisiaj wizyta .troche sie boje a z drugiej strony ciesze oby wszystko bylo ok.

Powodzenia :) ja też mam dzisiaj wizytę i z jednej strony się bardzo cieszę a z drugiej się martwię czy na pewno wszystko jest ok.

Mam już wyniki markerów. Ryzyko zachorowania na raka jajnika niskie, he-4 w normie, ale CA125 wzrosło z 87 do 216. Wysłałam maila do ginekologa i czekam co dalej, mam nadzieje, że to od ciązy, endometriozy.
Mi się za to spać chce i zawartość żołądka czuje w uszach.

Marzycielka super że ryzyko niskie !!!

Marzycielka daj znać co ginekolog powie, mam nadzieje ze wszystko ok bedzie. Ann ja. 1 ciąży miałam to samo, libido mega wysokie, a teraz jak mnie muli to jest to ostatnia rzecz o jakiej myśle [emoji4]

Larkaaa jeszcze trochę i wszystko minie :) u mnie już prawie koniec 11 tygodnia i samopoczucie o wiele lepsze niż jeszcze 2 tygodnie temu. Myślę że już niedługo wynagrodzę mężowi te kilka tygodni :-D:-D:-D:-D

Marzycielka, daj znac co i jak. Mam nadzieje, ze wszystko ok.

Ann, ka sie urodzilam w Polsce, w Holandi leci mi dopiero (albo az) 13 rok ;)

Neilaaa, musi byc dobrze. Nie martwimy sie, bo to niedobrze dla dzidziusia :*

Dziewczyny pociesze Was, ze mi dopiero w tym tyg. libido sie nawrocilo, takze spokojne, co sie odwlecze to nie uciecze :p

Marlenka powodzenia! :)
Neila powodzenia! :)
Marzycielka daj znac co lekarz powie: )
Ja juz sie cieszylam ze mdłości przeszły a dzis rano po otwarciu lodowki wylądowałam twarza w twarz z kibelkiem:/ noo ale coz mam nadzieje ze w 2 trymestrze wszystko wwroci do normy:) a libido hmm.. raz jest raz go nie ma chodz wczoraj sie dzialo:D

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyte.

Witam sie z kawka I sniadaniem. Jeszcze w lozku :-)
Zaraz sie zbieram I na.15 do.szkoly. Kto mnie namowil.na.kolejny kierunek :-[

reklama
Laski czy wy tez macie takie problemy ze spaniem? Ja to sie krece wierce jak juz zasne to za chwile sie budze mdlosci mam nawet w nocy caly czas mi duszno oszaleć idzie.
A co do libido ja tez mam mega ale jakos tak sie cykamy. Wy tak normalnie sie kochacie bez oporu?Pytam powaznie bo ja juz wytrzymac nie moge

Do góry