reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Marlenka o widzisz ;-) A znałam nawet jedna dziewczynę o tym imieniu. Jaki jesteś rocznik i do jakiej szkoły chodzilas w podstawówce? jak nie chcesz na forum Możesz na priv napisać ;-)
Może się znamy hehe

Ja też bym się nigdy nie zgodziła na poród w domu. Miałam idealna ciążę i zero nawet infekcji nic zero dolegliwości
To chyba się zaliczam do bezproblemowego przypadku. Skończyło się cc bo synek był owiniety pepowina.

Anieok super że jest zdrowy dzidziuś

Anom fajnie gratuluję :-)

Ann, ja generalnie tez nie, ale jakos to maja zorganizowane w naglych przypadkach. Sasiadka byla w tej samej sytuacji co Ty, ambulans ma 5 min zeby przyjechac, w ciagu 10 min jestes w szpitalu i czekaja na na Ciebie w drzwiach. Jeszcze nie slyszalam o tragicznych przypadkach. Tak jak mowie, co kraj to obyczaj. Mnie rodzice prawie stracili, bo ambulans pryjechal po 20 min. Moj ojciec chcial ich wyszystkich podusic. Natomiast 3 lata temu znajomy, tez w Polsce umarl w samochodzie po wypadku, bo ambulans przyjechal za pozno( 20 min). Nie ma idealnego systemu.

Anom, gratulacje :)
Ja mam jutro wizyte, strasznie sie ten czas ciagnie.

A jeszcze powiem, ze wraz z brzuchem i cyckami rosnie mi libido. Tylko jedno mi w glowie, i jeszcze jedzenie. Jak zwierzatko haha :p

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Liv, to przybij piątkę, tyle ze u mnie cycki nie szaleja ale za to ja mam problem z libido i już wariuje hehe mąż się ze mnie śmieje i mowi, że teraz przynajmniej wiem co on czuje jak trzeba poscic ;-)
Mam tak tylko w ciąży, potem już tak nie fisiuje ...

Anieok, gratulacje dzidzi sportowca ;-)

Jeszcze tylko 1 dzień i wizyta, ufffff

Joani, dobrze wiedziec, ze nie jestem sama z moimi rzadzami :p

Ann.ja od paru lat mieszkam w chelmie .wczesniej okolice chelma.ale chodzilam do szkoly sredniej nr 4na reformackiej.moj rocznik to 85.dzisiaj wizyta .troche sie boje a z drugiej strony ciesze oby wszystko bylo ok.

Liv mam koleżankę z Holandii i znam te tematy. Myślę, że ich system ma dużo plusów, a takie rodzenie w domu niesie za sobą wiele spokoju. Klimat szpitalny raczej nie jest sprzyjający. Ja może też bym się zdecydowała rodzić w domu, gdyby ten przyjazd pogotowania działał tak sprawnie jak w Holandii. Niestety u nas jesteśmy z tym daleko w tyle i pogotowie robi co chce :)
anom dobre wieści :)

Dzisiaj z rana mam troszkę więcej spokoju w pracy, także mogę złapać oddech.
Mdłości nadal nie odpuszczają, eeech.

Laarka, tez tak mysle.
Mnie te wieczorne mdlosci odpuscily, rano dalej muli :/

reklama
Hej dziewczyny ja się niedawno obudziłam z takim muleniem zjadłam banana ale nie zrobiło mi się lepiej i leżę dalej bo nie mam siły wstać

Do góry