reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ka się dowiedziałam dziś! A dziś mamy 7 rocznicę ślubu także sprawilismy sobie wspaniały prezent!! Wie tylko mój mąż.

Nie chce straszyć, ale podziele sie moimi obawami. Ja w pierwszej ciąży czułam sie okropnie. Od 6 tyg do skończenia 6mies. wymiotowałam kilka razy dziennie, tak właściwie moim posiłkiem był tylko banan, czasem kroma na kolację i zeby nie było tak fajnie w 9 mies wszystko wróciło - wymioty, krwotoki z nosa, opuchniete nogi, itp. Mam nadzieje, ze tym razem tak nie bedzie bo mój 5 miesieczniak ani na chwile sie nie położy (chyba ze na drzemke).

Witajcie nowe dziewczyny gratulacje:)
Ja chcialam bym dziewczynke :)
Ja juz wygadalam sie o ciazy troche ale nie moglam sie powstrzymac Pow tez mojej dyrektorce ale z tego sie ciesze

Nie chce straszyć, ale podziele sie moimi obawami. Ja w pierwszej ciąży czułam sie okropnie. Od 6 tyg do skończenia 6mies. wymiotowałam kilka razy dziennie, tak właściwie moim posiłkiem był tylko banan, czasem kroma na kolację i zeby nie było tak fajnie w 9 mies wszystko wróciło - wymioty, krwotoki z nosa, opuchniete nogi, itp. Mam nadzieje, ze tym razem tak nie bedzie bo mój 5 miesieczniak ani na chwile sie nie położy (chyba ze na drzemke).
To chyba nie do końca tak. Każda ciąża jest inna i inaczej się ją Przechodi nie nastawia się tak źle.... Ja w cia

Poziomki ja tak mam, że ciągle bym jadła, ale większośc jedzenia mi nie smakuje.

Agnieszka ja przed miałam 55kg przy 170cm teraz mi się waha 55-56 zależy od pory i posiłków.

Maszka ja nie szybko bo w poprzedniej ciąży miałam poronienie w 6t3d i to było mega przykre. Zdążyłam powiedzieć dwa dni wcześniej dobrej koleżance. Na szczęście rodzina nie wiedziała tylko my z mężem i forum :-)
Chyba w święta się wszyscy dowiedzą no akurat jedziemy do Polski.

Ja w pierwszej ciąży tylko raz wymiotowalam. Mdłości nie wiele miałam.

Płeć zdecydowanie zależy od plemnika. Jeśli ma hromosom Y to chłopak a jak nie ma to dziewczyna

Ja dla dziewczyny mam kilka, dla chłopca mamy dwa i to się nie zmieni na pewno.

Agnieszka o to musiało cie to zaskoczyć z ta zmiana płci

Cherry90 witaj, gratuluję :-) super prezent na rocznicę. Pierwsze maleństwo?

Agnieszka chyba można ale tylko wędzonego na ciepło
Sprawdź to jeszcze

Juta ja w pierwszej ciąży czułam się idealnie. Nie dolegalo mi prawie nic ciazowego. Nawet zgagi się nie doczekalam, nie mówiąc o puchnieciu nóg czy rąk. Jedynie musiałam wypić mała kawę rano bo do 5 mc mnie mdlilo i nie byłam w stanie jeść. Po kawie ciśnienie się normowalo i juz ok.
Chyba bywa różnie
A i raz wymiotowalam w 5 mc

reklama
Do góry