reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Jaka byla wasza reakcja?
Ja zaczęłam ryczeć jak durna :D
No tak, zaczęłam szkole a tu takie coś... Co teraz?
100 pytań na raz... Od razu w środę do lekarza na potwierdzenie...
I minęło kilka dni a my najszczęślowsi na świecie i wszystko się samo rozwiązalo :)

reklama
Ja ryczalam ale ze szczęścia :-) caly dzien chodzilam.z testem i pytalam meza czy widzi ta kreske :-)

U nas też planowane. Chcieliśmy próbować już latem ale mąż podejmował nowa prace i dużo w domu go nie było. Także dobrze ze tak wyszło. :-) ale mega szczęśliwi.

Dziękuję za życzenia ;) to moja czwarta ciąża więc niewiem.narazie czy mam.skakać z radości pierwsza była pusta druga najszczesliwsza w moim życiu mam cudownego syna trzecia również była pusta więc wierzę i modlę sów aby tym razem znów nam.się poszczescilo bo inaczej moja psychika tego nie wytrzyma ale jestem dobrej myśli mam dobre Przeczucia

u nas jedno i drugie planowane :) plan rok po roku zakończony sukcesem :) na razie jest spokój, co jakiś czas zerkam na test, patrzę czy kreska nie zniknęła :) jak zobaczę serduszko to przyjdzie euforia!

Cherry na pewno będzie dobrze. U nas ta planowana, pierwsza na zasadzie jak będzie to będzie i się okazuje ze raz bez zabezpieczenia starcza nam żeby zajść, wiec gorzej będzie jak juz nie będziemy chcieli więcej dzieci.
Nasza reakcja to szok, że tak szybko, ja od razu przeżywam jak to będzie. Bo finalizujemy kredyt, ja mam w maju egzamin na uprawnienia a mój mąż wczoraj mi kazał napić się wina, bo nie dotarła do niego ta wiadomość.
Ruda jak się czujesz, tak się zastanawiałam ze cały dzień Cie nie bylo

reklama
Paulina dziekuje ze pytasz :-) dobrze, plamienia nie ma. Caly dzien bylam mamy bo miala wczoraj imieniny :-)

Do góry