reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Agnieszka to kawkę wypij. Mnie brzuch pobolewal ale przeszło. Może tak odczuwasz rozciąganie macicy.

reklama
Madziorek witaj

Juta witaj

Agnieszka witaj chudzinko :-)

Ja juz powiedzialam mamie i tesciowa tez wie, przyjaciolka sie domyslila wiec sporo osob wie. Ale staralismy sie pol roku wiec radosci nie dalo sie ukryć
:-)

Co do wagi to.ja zaczynam z.wagi slonia, od poprzedniego porodu zostalo mi 10 kg do zrzucenia wiec sporo. A w ciazy przytylam 30 kg teraz chce.tego uniknąć

Co do imion to Zuzia a dla chlopca nie mam

Cherry witaj. Wszystkiego.najlepszego z okazji rocznicy

U nas to samo,
Chcieliśmy i jakoś nie szło... Teraz jak dałam sobie spokój i powiedziałam że teraz jednak nie (tak za 2 lata może,) to się w pierwszy miesiąc trafiło!
We wtorek zaczęłam szkole 2 letnia i dlatego przelozylismy... A w środę dowiedziałam się że ciąża :o

Ja wywalilam aplikacje i.nawet nie wiedziałam kiedy owu, maz byl.na urlopie i bach ciaza :-)

Ale jak to zawsze mowila.moja nauczycielka " wszystkie dzieci sa planowane tylko niektore troche pozniej" :-)'

reklama
Do góry