reklama
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
Możliwe :/
Idę robić kawę
No i ciacho do tego
Idę robić kawę
No i ciacho do tego
ruda1991
Fanka BB :)
Madziorek witaj
Juta witaj
Agnieszka witaj chudzinko :-)
Ja juz powiedzialam mamie i tesciowa tez wie, przyjaciolka sie domyslila wiec sporo osob wie. Ale staralismy sie pol roku wiec radosci nie dalo sie ukryć
:-)
Co do wagi to.ja zaczynam z.wagi slonia, od poprzedniego porodu zostalo mi 10 kg do zrzucenia wiec sporo. A w ciazy przytylam 30 kg teraz chce.tego uniknąć
Co do imion to Zuzia a dla chlopca nie mam
Cherry witaj. Wszystkiego.najlepszego z okazji rocznicy
Juta witaj
Agnieszka witaj chudzinko :-)
Ja juz powiedzialam mamie i tesciowa tez wie, przyjaciolka sie domyslila wiec sporo osob wie. Ale staralismy sie pol roku wiec radosci nie dalo sie ukryć
:-)
Co do wagi to.ja zaczynam z.wagi slonia, od poprzedniego porodu zostalo mi 10 kg do zrzucenia wiec sporo. A w ciazy przytylam 30 kg teraz chce.tego uniknąć
Co do imion to Zuzia a dla chlopca nie mam
Cherry witaj. Wszystkiego.najlepszego z okazji rocznicy
agnieszka...24
Ale super ze nas tu tyle
agnieszka...24
Powiedzcie, dzieci planowane, czy "wpadeczki"?
agnieszka...24
U nas to samo,
Chcieliśmy i jakoś nie szło... Teraz jak dałam sobie spokój i powiedziałam że teraz jednak nie (tak za 2 lata może,) to się w pierwszy miesiąc trafiło!
We wtorek zaczęłam szkole 2 letnia i dlatego przelozylismy... A w środę dowiedziałam się że ciąża
Chcieliśmy i jakoś nie szło... Teraz jak dałam sobie spokój i powiedziałam że teraz jednak nie (tak za 2 lata może,) to się w pierwszy miesiąc trafiło!
We wtorek zaczęłam szkole 2 letnia i dlatego przelozylismy... A w środę dowiedziałam się że ciąża
reklama
neilaaa
Fanka BB :)
Wpadeczka może nie ale niespodzianka ogromna ja już od jakiegoś czasu myślałam o drugim a mąż mówił jak będzie to będzie, a ze ostatnio mało co myśleliśmy to zobaczyłam 2 kreski.Powiedzcie, dzieci planowane, czy "wpadeczki"?