reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ja dopiero wczoraj powinnam mieć miesiączkę, wytrzymam się z wizytą jeszcze do przyszłego tyg, a od 2 marca będę chodziła na wizyty na nfz, żeby nie płacić za badania

myślę, że nie ma reguły na płeć, zależy to w dużej mierze od faceta, bo niektórzy mają plemniki x i y po równo, a inni mają większość x lub y, dlatego wiele par ma dzieci tylko jednej płci. Np. w rodzinie mojego męża rodzą się praktycznie sami chłopcy, u mnie też dwójka ;) a moi bracia cioteczni płodzą same dziewczynki. Jestem ciekawa co będzie u mnie tym razem

myślę, że nie ma reguły na płeć, zależy to w dużej mierze od faceta, bo niektórzy mają plemniki x i y po równo, a inni mają większość x lub y, dlatego wiele par ma dzieci tylko jednej płci. Np. w rodzinie mojego męża rodzą się praktycznie sami chłopcy, u mnie też dwójka ;) a moi bracia cioteczni płodzą same dziewczynki. Jestem ciekawa co będzie u mnie tym razem
A ja słyszałam że właśnie to od kobiety zależy a nie od Plemnika :o
Czyli jednak mam na kogo winę zrzucić jak będzie chłopiec
:D

to zależy zawsze od plemnika właśnie ;) ja też zwalę na mojego jak będzie chłopiec. Chociaż może być i chłopiec, aby zdrowy

Kiedyś gdzieś słyszałam że też w jakimś tam stopniu to zależy od kobiety. Ciekawe. Najważniejsze byle zdrowe

reklama
W pierwszej ciąży jakoś tak się nastawilam na chłopca, okazała się dziewczynka, no i tak szczerze to nie wyobrażam sobie mieć syna. U nas z pierwszej został Antoś dla chłopca, a dla dziewczynki będzie ciężko

Do góry