reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Jaguś - tak mi przykro..... pierwszą ciążę też straciłam, a z moją mnie lekarka nastraszyła że na pewno poronie. Ciągle gdzieś te słowa się mnie trzymają.

Nevka - nawet nie wiesz jak ja Cię bardzo rozumiem, przechodziłam przez to samo. Wyprowadzka na swoje to był najlepszy krok, choć żałuję że tak późno bo otarłam się o depresję....

PerseaNigra - mam pytanie - mamy ten sam tydzień ciąży wg OM - powiedz mi na kiedy masz umówione USG prenatarne. Właśnie dodzwoniłam się do lekarza i najbliższy wolny termin ma na 21.03 (od 14-18.03 go nie ma) i zastanawiam się czy to nie będzie za późno - mogła by mi któraś policzyć bo już głupieję...

Ja mam prenatalne na 30.03 to bedzie 13,2 tc. Do 13,6. Mozna zrobic. A ostatnia@ mialas 28.12 ?

reklama
ciacho.JPG

Dziewczynki same dobre moce z okazji naszego święta, a dodatkowo z okazji mojej świątecznej kumulacji zapraszam na ciacho.

Załączniki

• ciacho.JPG
    ciacho.JPG
    107,8 KB · Wyświetleń: 333
Jagus a skoro ten drugi pecherzyk jest przykryty to skad wiadomo ze tez nic w nim nie ma? Cos Cie zaniepokoilo poza ta beta?
Bardzo Ci wspolczuje :***

Anieok ten pęcherzyk był zasłonięty w czwartek, dziś było widać oba. Nie dawało mi spokoju to co gin mówił w czwartek, wyrwało mu się że jest za bardzo wydłużony i zapadnięty, jak ze mną gadał to można było wyczuć że mam się przygotować na najgorsze:(

Rybki faktycznie ...Ty masz urodzinki dzisiaj...

Wszystkiego najlepszego kochana... dużo zdrówka, pociechy z dzieci i męża :) i wszystkiego co sobie wymarzysz ...
Buziolki :-* :-* :-*

Hej dziewczyny☺
Na wstępie Jagus trzymaj się tam wszystko co miało być napisane już przeczytalas ja poprostu będę trzymać kciuki za Ciebie bardzo.

Z okazji naszego Święta życzę Wam przede wszystkim zdrowia i już zero złych wiadomości.
Dużo miłości, wytrzymałości i cierpliwości bo teraz nam się to przyda.

Ja ogólnie dzisiaj miałam udany dzień bez mdłości do momentu aż wróciłam do domu i teraz już leżę. Nie wiem czemu ale jak mnie mocno chwyta to mam dreszcze i musze się czymś przykryć i wtedy jest lepiej no i masuje sobie żołądek też pomaga.

Jagus oba pęcherzyki są puste czy nie ma serduszek???
Moja ciocia zaczęła ronić w ciąży i porinila tylko jednego dzidziusia z ciąży bliźniaczej. Wiktoria ma 14 lat ;)

Ja o malo zawalu nie dostalam przed chwila jak zadzwonili z przychodni ze zwolnili wszystkich lekarzy bo spolka padla i wszystkie wizyty odwoluja w tym.moja jutrzejsza ale zadzwoniłam do mojej ginki i jest tak kochana ze mnie jutro przyjmie bez problemu co prawda prywatnie ale mysle że nie zedrze ze mnie za bardzo w sumie ona i tak duzo nie brala ale musze dojechac 40km.

Jagus trzymaj sie kochana

Dzięki za ciepłe słowa.

Aria, Marzycielka gin nic nie mówił, że jajo jest puste - chyba o to chodziło, że nie ma serduszek. Ogólnie nie miał wątpliwości, że ciąża jest nieprawidłowa i takiego sformułowania użył. Teraz sama nie umiem sobie przypomnieć co mówił dokładnie, to był dla mnie za duży stres :(

reklama
Papciakowa nieciekawie z odwolaniem wizyt.

Rybki wszystkiego najlepszego

Nevka uszy do gory.

Asik nie rozumiem jak lekarz moze tak powiwdziec.

Maly mial motyla z lamaze i bardzo ku sie podobalo. Hule kule tez. Zabawki Fp sa dobrej jakosci i wytrzymale.

Do góry