reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Dzien dobry! Witam sie z pracy.. ciagle nie moge sie przyzwyczaic do tego porannego wstawania i spie na siedzaco, a dzisiaj bede miala tyle pracy, ze glowa boli. Ale to po poludniu, teraz mam swiety spokoj :D
Ostatnio tez wstaje codziennie miedzy 2-3 w nocy na sikanie :/ a dzisiaj mi sie przedluzylo, wstalam po 4 i z pol godziny sie wiercilam zanim usnelam. Dobrze czytac ze nie jestem sama :D

Aha, no i wszystkiego najlepszego kobitki ! Moj M mi zrobil wczoraj prezent na dzien kobiet i kupil mi 10 par skarpetek, bo ostatnio narzekalam ze nie mam :D ech, romantyk.. :D :D :D

reklama
Ja pospałam do 9 i psy obudziły. Małe dziewczę jeszcze śpi ale to tylko kwestia czasu. Później buszuje cały dzień a ja nie mam chwili wytchnienia. Przydałaby się jakaś niania do pomocy na parę godzin dziennie ale mieszkam na zadupiu to ciężko o kogoś takiego... wrrrr...

Dzień dobry z rana ja dzis wyjatkowo wyspana bez nocnego wstawania cos czuje ze dzis bedzie dobry dzień.
Magda podaj namiary na tego profesora w poznaniu

Witajcie, a ja chyba mialam prorocze sny... Z rana na papierze Śluz podbarwiony na brazowo. Pobolewa mnie krzyz i brzuch. :(((

neilaaa - Mi prawdopodobnie owulacja się przesunęła bo ostatni okres miałam 25.12 a test robiłam 24 stycznia i wyszedł strasznie blady czyli tak jakby to była bardzo młoda ciąża około 6-7 dniowa i stąd mam dwa tygodnie przesunięcia. Lekarz mówił, że w trakcie ciąży może się to wyrównać bo dziecko nadgoni i dlatego mam potencjalnie dwa możliwe terminy porodu :D jeden na 05.10 - zgodnie z USG a drugi na koniec września zgodnie z OM, będziemy obserwować na USG jak szybko dziecko dogania albo i nie. Dlatego na 30.03 mam na NFZ a wyliczyłam sobie że do 23 marca muszę iść max prywatne żeby sprawdzić czy się przypadkiem już nie wyrównało. Będę dziś dzwoniła umawiać się prywatnie chciałabym iść w piątek 18stego jak będzie miejsce.

Piszecie o wadze - mi przybyło 0,5 kg ale mąż się śmieje że to chyba same cycki o 0,5kg przybyły bo się w nic nie mieszcze a moje to takie liche były, w poprzedniej przytyłam 9,5kg i nie wymiotowałam więc nie nie martwię że mało przybieram.

reklama
Nevka nie moge pojechac. Jestem sama z Mala, a ona jest dzik straszny i nawet jakbym chciała ja zostawic z mama na przykład to by sie caly czas darla. Nie mam mozliwosci. Wzielam nospe max duphaston magnez i leze. Po poludniu sprobuje sie dodzwonic do lekarza

Persea poszlam spac o 20 i poza karmieniem Malej nic nie szalalam.

Od kilku dni mam slabsze objawy ciazowe... Podswiadomie czuje ze cos jest nie tak.

Do góry