reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Anieok idź do gin jak może cię przyjąć albo na IP ... trzymam &&&
To niech mężu się z pracy zwolni i z mala zostanie ....

Jagus a co tam kochana u Cb? Byłaś u lekarza mam nadzieje ze się okaże że jest ok.

Magda dzieki
Anieok brązowy śluz jest ok bo to stara krew moze pozostalosci z miesiaczki gorzej jakby bylo żywo czerwone zadzwon do gina moze choc cos przez tel poradzi

Jagus a jakie wiesci dzis u ciebie

Aria tyle ze w nocy z Mala sobir nie poradzi a jak pojde na ip to mnie zostawia co najmniej na 3 dni, taka polityka u nas. No nic nie truje Wam juz. Dam znac jak coś sie wyjasni. Brazowy sluz nie martwi mnie jeszcze tak bardzo jak ból krzyza.

Da sobie rade:-) nasi panowie ZAWSZE jak muszą to się okazuje ze mogą. .. po prostu jak czują zw my to Robimy to po co się wysilać ...

Mój Tż został tata w wieku 20 lat i trafił na smolke jak ja się poszłam kąpać. .. dał radę. .. co prawda chciał pampersy tył na przód ubrać ale dziewczyny z sali mu podpowiedział. .. I kąpał małego dopóki nie skończył 4 Mc ... ja nie mogłam się dopchać. ..

Wiec wierze w naszych mężczyzn
....
A córcia się musi przyzwyczaić ze mama jest też dla innych ;)

Trzymaj się i czekamy na pozytywne wieści :-*

Aniaok jak bedzie musial to sobie poradzi. Ja bym sie nie zastanawiala I chociaz do gina jechala skonsultowac

Załączniki

• 1457429726782.jpg
    1457429726782.jpg
    56,3 KB · Wyświetleń: 106
Dziewczyny mogę jeść pastę z makreli wędzonej? Jest tam makrela wedzona, jajko i ogórek kiszony

Cud słonko u nas swieci.... :)
A taka mgła była paskudna. ...
Niedobrze mi a niedługo do szkoły musze iść bo jakiś występ ma być okazji dnia kobiet. Mam nadzieje ze tam nie znajdę się w centrum uwagi :/

O dobra trzeba się iść zaraz ogarnąć.

Anieok - a popołudniu po pracy męża jakbyś poszła do szpitala że brzuch Cie boli to nie zrobią Ci od ręki USG? Ja tak byłam i mi zrobić podstawowe badanie + USG powiedział że wszystko ok, zalecił leżeć i wysłał do domu.

Jagus - jak tam u Ciebie?

reklama
Do góry