reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Dzien dobry! Witam sie z pracy.. ciagle nie moge sie przyzwyczaic do tego porannego wstawania i spie na siedzaco, a dzisiaj bede miala tyle pracy, ze glowa boli. Ale to po poludniu, teraz mam swiety spokoj :D
Ostatnio tez wstaje codziennie miedzy 2-3 w nocy na sikanie :/ a dzisiaj mi sie przedluzylo, wstalam po 4 i z pol godziny sie wiercilam zanim usnelam. Dobrze czytac ze nie jestem sama :D

Aha, no i wszystkiego najlepszego kobitki ! Moj M mi zrobil wczoraj prezent na dzien kobiet i kupil mi 10 par skarpetek, bo ostatnio narzekalam ze nie mam :D ech, romantyk.. :D :D :D

reklama
Ja pospałam do 9 i psy obudziły. Małe dziewczę jeszcze śpi ale to tylko kwestia czasu. Później buszuje cały dzień a ja nie mam chwili wytchnienia. Przydałaby się jakaś niania do pomocy na parę godzin dziennie ale mieszkam na zadupiu to ciężko o kogoś takiego... wrrrr...

Dzień dobry z rana ja dzis wyjatkowo wyspana bez nocnego wstawania cos czuje ze dzis bedzie dobry dzień.
Magda podaj namiary na tego profesora w poznaniu

Witajcie, a ja chyba mialam prorocze sny... Z rana na papierze Śluz podbarwiony na brazowo. Pobolewa mnie krzyz i brzuch. :(((

neilaaa - Mi prawdopodobnie owulacja się przesunęła bo ostatni okres miałam 25.12 a test robiłam 24 stycznia i wyszedł strasznie blady czyli tak jakby to była bardzo młoda ciąża około 6-7 dniowa i stąd mam dwa tygodnie przesunięcia. Lekarz mówił, że w trakcie ciąży może się to wyrównać bo dziecko nadgoni i dlatego mam potencjalnie dwa możliwe terminy porodu :D jeden na 05.10 - zgodnie z USG a drugi na koniec września zgodnie z OM, będziemy obserwować na USG jak szybko dziecko dogania albo i nie. Dlatego na 30.03 mam na NFZ a wyliczyłam sobie że do 23 marca muszę iść max prywatne żeby sprawdzić czy się przypadkiem już nie wyrównało. Będę dziś dzwoniła umawiać się prywatnie chciałabym iść w piątek 18stego jak będzie miejsce.

Piszecie o wadze - mi przybyło 0,5 kg ale mąż się śmieje że to chyba same cycki o 0,5kg przybyły bo się w nic nie mieszcze a moje to takie liche były, w poprzedniej przytyłam 9,5kg i nie wymiotowałam więc nie nie martwię że mało przybieram.

reklama
Nevka nie moge pojechac. Jestem sama z Mala, a ona jest dzik straszny i nawet jakbym chciała ja zostawic z mama na przykład to by sie caly czas darla. Nie mam mozliwosci. Wzielam nospe max duphaston magnez i leze. Po poludniu sprobuje sie dodzwonic do lekarza

Persea poszlam spac o 20 i poza karmieniem Malej nic nie szalalam.

Od kilku dni mam slabsze objawy ciazowe... Podswiadomie czuje ze cos jest nie tak.

Do góry