reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

UFFF !!! Nadrobione :D
Jaguś nie martw się na zapas :*
Dziewczyny a Wy nie róbcie smaka na ciasto o tej porze !!! :realmad:
Kurcze nie moge sie doczeka następnej wizyty, dopiero w przyszłą środę, mam nadzieje że wszystko będzie dobrze i usłysze serduszko :tak:

reklama
Uff, chociaż raz wyprzedziłam temat na forum, który mógłby mi smaka zrobić. Ja teraz też w chwilowej rozłące z mężem i choruję sobie u taty. I rano na śniadanie tato kupił mi upragnioną drożdżówkę z serem, gdybyście widziały jak jadłam, jak po tygodniu głodówki :D

Hej dziewczyny :-)
Wczoraj po pracy spałam od 17 do 22. Chyba pobilam rekord. Po czym poszłam dalej spać i przed 6 się obudziłam. Jakiś obłęd z tym spaniem mam. Dzień w dzień po pracy śpię. Marzy mi się spacerek ale na szczęście pogoda za oknem nie pozwala. Jakby była wiosna i tak bym spala to bym nie zdzierzyla tego... wy też tak macie? Dodam że jestem w 10tc.
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet życzę wszystkim i każdej z osobna :-D:-D:-D

reklama
Dziewczynki WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA :) :)

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    11,6 KB · Wyświetleń: 85
Do góry