reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Dzień dobry Kochane!
Ja dzisiaj w nocy 2 godziny spać nie mogłam, bo się po całym ciele tak drapałam że do krwi rozdrapalam :(

A teraz najchętniej bym do łóżka wskoczylam, ale obowiązki wzywają :/
Wam również wszystkim wszystkiego najlepszego i oby nasze maleństwa, wszystkie jak tylko tu są, rosły w nas zdrowo i nie dały nam popalić przy porodach :*

reklama
Hej
Dziewczyny u mnie fatalnie.
W nocy się obudzilam z takim kaszlem że na wymioty mnie ciągła słabo mi się robiło nie spalam 2 godz tak mnie dusilo. Potem zasnelam wstałam o 7;30 chciałam małego do przedszkola odprowadzić ale czuję się strasznie słabo ha stoję to mi ciepło zaraz zimno. Jakieś zimne poty mam. Jak się do godz lepiej nie poczuje to dzwonie pp męża żeby do domu wracał
Mam nadzieję że przez ten kaszel dziecku się nic nie stało.

Nie byłam w stanie was docYtac Może później.
Dzięki Bogu że nie mam Gorączki.

Dzień dobry :) Myślałam, że na zwolnieniu lekarskim to sobie pośpię, ale jednak nie. Jak można, to na przekór organizm nie korzysta, a normalnie do pracy to muszę w bólach podnosić się rano z łóżka :cool: Jeszcze od kilku dni mam swoje rytuały ;) Między 4-5 w nocy, a potem między 7-8 kibelek jest mój. I zwlecze mnie to z łóżka, choćbym spała jak zabita! Musiałam się i ja ciut wyżalić :)

Także Meg88 ja niestety się nie wysypiam, już mi ta senność przechodzi. Póki co ciesz się tym i śpij, ile wlezie :)

Agnieszka..24, a wiesz, skąd u Ciebie taka potrzeba drapania? Jakiś kosmetyk mógł uczulić itp?

Cherry, Tobie dużo zdrówka i odpoczynku! Jak jesteś teraz słabiutka, to faktycznie poproś męża, żeby przejął trochę obowiązki.

No i oczywiście wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet dla wszystkich forumowiczek, miłości, zdrowia i pogody ducha! :)

Ciekawe, które Brzuszki dziś też świętują... :D A które czekają na Dzień Chłopaka :)

Widze ze ta noc pechowa: / ja tez obudzilam się o 3 i wiercilam sie z boku na bok do 5 ;/ paranoja jakas, ale dopiero wstalam wiec nadrobiłam. Zaraz zbieram sie di endokrynologa bo wczoraj u gin mialam za niskie tsh zobaczymy co mi powie;)
Milego dnia! Oby dzien byl lepszy od nocy! Dzis swietujemy najlepszego kobietki! :)

Luckychoice... Mam od 3 lat pokrzywke a w ciąży się tak nasililo że już nic nie pomaga. Te leku które brałam przed ciążą, teraz niestety nie mogę :(
Dostałam inne ale mało pomagają... Trudno.. Trzeba wytrwać tą ciążę.

Agnieszka pilnuj tematu czy cholestazy nie masz, jak tak Cię ciało swędzi.

Kobietki, wszystkiego najlepszego z okazji dnia Kobiet :)

Agnieszka teraz doczytałam, że to wysypka ;)

Wszystkiego najlepszego Kobietki :) w dniu naszego święta :)
Ja co zawsze lubiłam spać do 11:00 - 12:00 to teraz wstaje o 7:00 lub po 8:00 :/

Agnieszka, to życzę Ci bardzo mocno, żeby to łagodnie przebiegało. Może jeszcze podpytaj o inne leki nieszkodliwe dla kobiety w ciąży?

Nie śpimy i od rana ruch na forum... :)

Wszystkiego naj Kobietki:-)

Luckychoice mam identycznie, tez na L4 zamiast spac to jestem szybko wyspana. Wstalam juz jak mąż zawozil corke do przedszkola. Ale leżę teraz pod kocem, jakos zimno mi . Normalnie to spioch jestem i spalabym dlugo, do pracy nie znosze wczesnie wstawać, potem jestem nieprzytomna.

Cherry zdrowka !!

Agnieszka wspolczuje drapania.

reklama
Naj... naj....naj. ... dziewczyny z okazji naszef święta :) żebyśmy zbytnio nie zgrubly i lekko ciążę przechodzily... I niech nasze małe kobietki i mali mężczyźni będą dla nas łagodni ;)

A u mnie dzisiaj rozkwit ciąży. .. Mdlosci takie ze myślałam że padne rano, cycki bolą jak nie wiem ... słabo mi i ciągle spać się chce ale nie przeszkadza mi się budzić w środku nocy... I ciągle płacze dzisiaj ... co w tv zobaczę do płaczu mnie doprowadza... Az mi się śmiać z tego chce... za którymś 4azem juz sama do siebie... no Ada weź się ogarnij ;)
6e746a2dd280.jpg

Do góry