reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ja za wizytę płacę 200-250 zł
Badania mnie wyjdą 180 zł.
Nevka gratuluję kibelkowania choć życzę by nie były takie natarczywe

reklama
Nevka, a czemu? Ale w ogole nie mozesz odwiedzac?
Tzn przy naswietlaniach domyslam sie, ze moze organizm promieniowac, czy cos, ale to przez caly czas?

Jagus, cholera, a kiedy masz wizyte u gina? Wiem ze pozniej to beta slabiej rosnie, ale nie wiem ile powinna rosnac :/

Persea dobrze ze tak.to sie skonczylo

Madzia ja + 200gramow

Ann ja dzisiaj musialam kupic bo nie miescily cycki :-)

Persea czytalam gdzies ze dobra metoda jest trzymanie dziecku raczek tak dlugo az nie przestanie

Iśka miałam mieć w piątek za tydzień, ale dzwoniłam i kazał przyjść jutro albo w czwartek, przyjmie mnie między pacjentkami. Dobrze że mam Julkę bo inaczej byłoby mi z tym jeszcze trudniej:(
W tej sytuacji chciałabym by nikt nie wiedział :(

Nevka czyli wszystko w jak najlepszym porządku skoro kibelek tuliłaś:) Oby to była dpbra wróżba :) Kiedy masz wizytę ???
Jaguś, może jeszcze nie wszystko przesądzone ?? Kontaktowałaś się z lekarzem ?? :(
Ja schudłam 2 kg, ale już 1 kg nadrobiłam więc w sumie 1 kg na minusie.
Już po dzisiejszej wizycie relacja w temacie wizyt :D

Jagus :( nie mówie przykro dopóki nie wrócisz od gina. Wiem pewnie weźmie cie mnie za wariatkę ale ja tam zawsze trzymam się nadziei do samego końca ..

reklama
Do góry