reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Luckychoice hehe nieźle z tym strzelaniem w wagę:p
Mialam 6t2d ale dopochwowo też mnie wtedy badał.

Maddzzia miałam to samo napisać, zajrzyj kilka stron wcześniej. Dobrze ze nadrobilas. Jakoś nie lubię jak tematy się co chwila powtarzają :-) ;-)

Anieok aa już wiem. Widziałam ostatnio taki na ulicy. Tak skoro masz teraz 8 mc córkę. Mój będzie miał 2 lata jak się urodzi maleństwo więc liczę że będzie jeździł rowerkiem albo przestanie uciekać w dowolna stronę hehe

Ja jestem praktycznie jak deska. Kiedy leżę widzę i czuje macice. Natomiast w pierwszej ciąży też szybko kilogramy było na wadze widać.

Teraz za komplet badań placilam 160 zł, just chyba zero za dużo dopisała.

Za wizyty place niestety 170 zł... A jak Ktg to dyche doliczsja, pielęgniarka zayrudniona to i cena pewnie wyższa.

Ann, zazdroszcze bo mnie wysadzilo... :-*

Joani nie ma co zazdrościć pamiętaj że każdy brzuszek maluszka jest piękny ;-)

Ja Chodzę na "kasę chorych" alr ubezpieczenie mamy państwowe nie prywatne. Za wizyty i badania nic nie płacimy. Usg na kazdej wizycie. Pielęgniarka, położna i lekarz :-) ale to ja w DE :-)

Joani nie ma co zazdrościć pamiętaj że każdy brzuszek maluszka jest piękny ;-)

Ja Chodzę na "kasę chorych" alr ubezpieczenie mamy państwowe nie prywatne. Za wizyty i badania nic nie płacimy. Usg na kazdej wizycie. Pielęgniarka, położna i lekarz :-) ale to ja w DE :-)
No to wszystko jasne:)

Ja place za wizyte z usg 150 zl, obok w gabinecie jest tez polozna, a na badania kazala mi przyjsc do poradni przyszpitalnej tam gdzie moja ginka pracuje, wtedy nie bede placic za nie, takze dobrze trafilam :)

Obudziły mnie wymioty! :o masakra... ile się uszarpalam :( ledwo co żyje teraz...
Ja za wizytę ginekologiczna place 150 zł.
A dzisiaj miałam pobranie krwi do badań... I zostawiłam 350 zł tam...

reklama
Do góry