reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Luckychoice hehe nieźle z tym strzelaniem w wagę:p
Mialam 6t2d ale dopochwowo też mnie wtedy badał.

Maddzzia miałam to samo napisać, zajrzyj kilka stron wcześniej. Dobrze ze nadrobilas. Jakoś nie lubię jak tematy się co chwila powtarzają :-) ;-)

Anieok aa już wiem. Widziałam ostatnio taki na ulicy. Tak skoro masz teraz 8 mc córkę. Mój będzie miał 2 lata jak się urodzi maleństwo więc liczę że będzie jeździł rowerkiem albo przestanie uciekać w dowolna stronę hehe

Ja jestem praktycznie jak deska. Kiedy leżę widzę i czuje macice. Natomiast w pierwszej ciąży też szybko kilogramy było na wadze widać.

Teraz za komplet badań placilam 160 zł, just chyba zero za dużo dopisała.

Za wizyty place niestety 170 zł... A jak Ktg to dyche doliczsja, pielęgniarka zayrudniona to i cena pewnie wyższa.

Ann, zazdroszcze bo mnie wysadzilo... :-*

Joani nie ma co zazdrościć pamiętaj że każdy brzuszek maluszka jest piękny ;-)

Ja Chodzę na "kasę chorych" alr ubezpieczenie mamy państwowe nie prywatne. Za wizyty i badania nic nie płacimy. Usg na kazdej wizycie. Pielęgniarka, położna i lekarz :-) ale to ja w DE :-)

Joani nie ma co zazdrościć pamiętaj że każdy brzuszek maluszka jest piękny ;-)

Ja Chodzę na "kasę chorych" alr ubezpieczenie mamy państwowe nie prywatne. Za wizyty i badania nic nie płacimy. Usg na kazdej wizycie. Pielęgniarka, położna i lekarz :-) ale to ja w DE :-)
No to wszystko jasne:)

Ja place za wizyte z usg 150 zl, obok w gabinecie jest tez polozna, a na badania kazala mi przyjsc do poradni przyszpitalnej tam gdzie moja ginka pracuje, wtedy nie bede placic za nie, takze dobrze trafilam :)

Obudziły mnie wymioty! :o masakra... ile się uszarpalam :( ledwo co żyje teraz...
Ja za wizytę ginekologiczna place 150 zł.
A dzisiaj miałam pobranie krwi do badań... I zostawiłam 350 zł tam...

reklama
Do góry