reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Nevka, pisalaM Ci kiedyś, że nie można się widywać z osobami po radioterapii ale chyba nie doczytakas. Moj teść jest w trakcie i niestety widzi mnie i małego przez okno szpitalne. Nawet jak wyjdzie na przepustkę na święta niestety pojeździe tylko mąż. Przykre to ale niestety prawdziwe.

Jaguś, nadzieja umiera ostatnia....

Just a Ty na coś choruje sz że aż tak dużo badań masz. Widzę glukozę, już masz robić?

Najpierw zjadłam prawie cały słoik ogórków a teraz szamie 4. jabłko.... Mąż tylko prosi, żebym zostawiła choć jedno dziecku ;-)

reklama
Joani przepraszam przeoczyłam to bodajże... szkoda :( nie wiadomo ile to może trwać? :(

Jagus tak mi przykro :( tule mocno! Ja mam nadzieje ze jeszcze może się mylić badanie :(

Kochane wizytę mam następna 15.03 :(

Jagus trzymam kciuki. Przytulam.

U mnie zero na plusie.

Justjestem olbrzymi koszt badan.

Ktos pytal o wyniki badan. Nadal na nie czekam. Kolo piatku moze beda.

Zatrulam sie. Zjadlam rosol i po pol godzinie tak mnie zaczal brzuch bolec a potem biegunka. Bylam u internisty i dzis tylko woda a jutro moge ryz.

No niby 7t zaczęłam .... :( według OM termin wychodził na 22.10 według ostatniego badania na 29.10 :( właśnie nie wiem co mam robić :( tak wywalać kasę... :( jestem ciekawa co mi powie pan doktor...

Asorki, faktycznie glukoza to nie krzywa cukrowa...
W końcu mam swoje wyniki i przynajmniej na razie glukoza w normie ale za to hemoglobina lekko poniżej normy... Znowu muszę zacząć przygodę z burakami itp. Bleee ;-)

Nevka, mówią o 2 tygodniach po całkowitym odstawieniu....

reklama
Do góry