reklama
justjestem
Moderatorka
A
Ostatnia edycja:
justjestem
Moderatorka
A
Ostatnia edycja:
justjestem
Moderatorka
A
Ostatnia edycja:
luckychoice
Fanka BB :)
Jaguś, przykro mi. Śmigaj jutro do lekarza i daj znać. Trzymam kciuki!
bbubbka
Just Strasznie dużo tych badań i dziwi mnie ze od razu przy tsh ft3 i ft4 i jeszcze wszystkie anty przecież to szczegółowe badania które robi się gdy coś jest nie wporzątku z tarczyca.Hmm... Ja to miałam tylko do pnkt 13. Szczerze jestem w szoku
Wesoła Kobietka
Jaguś przykro mi bardzo, ale zobaczymy jeszcze co lekarz powie..
Justjestem widze, ze na liscie masz nawet na chlamydie, ureaplasme i mycoplasme. Mialam to robione po poronieniu i samo to badanie kosztowalo mnie chyba 400 zl.
Teraz za badania placilam 351 zl (w tym wymazy byly), wiec troche duzo. Tyle, ze badania te mialam pobierane przez pielegniarke u mojego gina, oni wspolpracuja z jednym laboratorium i podejrzewam, ze ceny wyzsze niz jakbym poszla bezpośrednio do laboratorium. Za wizyte place 130 zl z usg.
Justjestem widze, ze na liscie masz nawet na chlamydie, ureaplasme i mycoplasme. Mialam to robione po poronieniu i samo to badanie kosztowalo mnie chyba 400 zl.
Teraz za badania placilam 351 zl (w tym wymazy byly), wiec troche duzo. Tyle, ze badania te mialam pobierane przez pielegniarke u mojego gina, oni wspolpracuja z jednym laboratorium i podejrzewam, ze ceny wyzsze niz jakbym poszla bezpośrednio do laboratorium. Za wizyte place 130 zl z usg.
reklama
justjestem
Moderatorka
A
Ostatnia edycja: