reklama
joani
Fanka BB :)
Persea, a to zdazysz z badaniem, bo tak licząc na szybko wyszło mi ponad 14, tydz. :-)
Madzia, to już nadchodzi ten przyjemniejszy moment USG, ufffff, gratulacje!
U mnie będzie chyba wagofobia, bo jem i rosne i waze tyle co ostatnio w połowie ciąży... ;-)
Madzia, to już nadchodzi ten przyjemniejszy moment USG, ufffff, gratulacje!
U mnie będzie chyba wagofobia, bo jem i rosne i waze tyle co ostatnio w połowie ciąży... ;-)
Ann_
Ruda ja szczerze nawet nie mam pojęcia czy miałam opruszczke kiedykolwiek. Może alr za chiny nie pamiętam
Joani właśnie ja pomyślałam o grupie przecież to często się chyba zdarza ciezarnym zachorować. Bo te pozostałe to wiedziałam że niebezpieczne są
Anieok a co to wózki rok po roku? :-)
Ruda hahaha dobre
Moje ulubione też za małe :-( mam tylko jeden pasujący i jak pojadę do PL za dwa tyg to muszę zapas zrobić
Persea ja będę miała 13.4 tc
Więc nie będziesz ostatnia
Nevka a ile jeszcze do wizyty?
Persea ale historia. Dobrze ze same pozytywy wyciagnelas
Maddzzia u mnie jest 1,1 kg na plusie
Mi robi usg od początku przez brzuch i dopochwowo. Wydaje mi się że teraz już tylko przez brzuch od następnej wizyty.
Joani ja mam wizytę w ostatniej chwili :-(
Joani właśnie ja pomyślałam o grupie przecież to często się chyba zdarza ciezarnym zachorować. Bo te pozostałe to wiedziałam że niebezpieczne są
Anieok a co to wózki rok po roku? :-)
Ruda hahaha dobre
Moje ulubione też za małe :-( mam tylko jeden pasujący i jak pojadę do PL za dwa tyg to muszę zapas zrobić
Persea ja będę miała 13.4 tc
Więc nie będziesz ostatnia
Nevka a ile jeszcze do wizyty?
Persea ale historia. Dobrze ze same pozytywy wyciagnelas
Maddzzia u mnie jest 1,1 kg na plusie
Mi robi usg od początku przez brzuch i dopochwowo. Wydaje mi się że teraz już tylko przez brzuch od następnej wizyty.
Joani ja mam wizytę w ostatniej chwili :-(
PerseaNigra
Ja przybrałam może kilogram ale brzuch mam już duży. Jedno jest pewne nie doprowadzę się do takiego stanu jak w pierwszej ciąży gdy przytyłam 25 kg.
justjestem
Moderatorka
A
Ostatnia edycja:
justjestem
Moderatorka
A
Ostatnia edycja:
Wesoła Kobietka
Tylko tracenie na wadze to zazwyczaj przy wymiotach. Ja normalnie wymiotuje moze raz na kilka lat a w ciazy dotąd ani razu.
Mam +1kg, ale wydaje mi sie, ze teraz nie jem tak duzo jak na poczatku. Przy przeziebieniu teraz ani smaku zbytnio nie mam.
Mam +1kg, ale wydaje mi sie, ze teraz nie jem tak duzo jak na poczatku. Przy przeziebieniu teraz ani smaku zbytnio nie mam.
reklama
Wesoła Kobietka
To nie wiem jak to jest, ja jeszcze nic nie przytyłam, wręcz przeciwnie a na prawdę duzo jem...
Ale każdy organizm jest inny, pewnie lada moment i tez przybiorę.
A wy robicie podstawowe prenatalne czy rozszerzone???
Madzzia co rozumiesz przez rozszerzone? Z testem PAPPA?