reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Persea, a to zdazysz z badaniem, bo tak licząc na szybko wyszło mi ponad 14, tydz. :-)

Madzia, to już nadchodzi ten przyjemniejszy moment USG, ufffff, gratulacje!

U mnie będzie chyba wagofobia, bo jem i rosne i waze tyle co ostatnio w połowie ciąży... ;-)

Ruda ja szczerze nawet nie mam pojęcia czy miałam opruszczke kiedykolwiek. Może alr za chiny nie pamiętam

Joani właśnie ja pomyślałam o grupie przecież to często się chyba zdarza ciezarnym zachorować. Bo te pozostałe to wiedziałam że niebezpieczne są

Anieok a co to wózki rok po roku? :-)

Ruda hahaha dobre :p
Moje ulubione też za małe :-( mam tylko jeden pasujący i jak pojadę do PL za dwa tyg to muszę zapas zrobić

Persea ja będę miała 13.4 tc
Więc nie będziesz ostatnia

Nevka a ile jeszcze do wizyty?

Persea ale historia. Dobrze ze same pozytywy wyciagnelas

Maddzzia u mnie jest 1,1 kg na plusie

Mi robi usg od początku przez brzuch i dopochwowo. Wydaje mi się że teraz już tylko przez brzuch od następnej wizyty.

Joani ja mam wizytę w ostatniej chwili :-(

To nie wiem jak to jest, ja jeszcze nic nie przytyłam, wręcz przeciwnie a na prawdę duzo jem...
Ale każdy organizm jest inny, pewnie lada moment i tez przybiorę.

A wy robicie podstawowe prenatalne czy rozszerzone???

Madzia u mnie tez 0 na plusie i miałam dzisiaj lekarza pytać czy juz cos trzeba tyć czy nie. Bo nie wiem czy za mało jem czy moze jeszcze nie czas.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Tylko tracenie na wadze to zazwyczaj przy wymiotach. Ja normalnie wymiotuje moze raz na kilka lat a w ciazy dotąd ani razu.

Mam +1kg, ale wydaje mi sie, ze teraz nie jem tak duzo jak na poczatku. Przy przeziebieniu teraz ani smaku zbytnio nie mam.

reklama
Do góry