reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Madzzia, gratulacje rosnącej jak na drożdżach fasolki! :) Zerknij sobie kilka stron wcześniej był szeroko omawiany temat prenatalnych. Nie chcę się powtarzać, ale robię usg prenatalne, a jak z przeziernością wyjdzie coś nie tak, to będziemy się zastanawiać, czy robić PAPPA. Nie mam jeszcze terminu prenatalnych, to nie wiem nawet, czy będzie szansa na to drugie badanie. Trzeba być ogólnie dobrej myśli :)

Ta rozmowa o wadze naprawdę mocno zaczyna mnie motywować do zakupu wagi łazienkowej :D Ostatnio nawet w szpitalu powiedziałam jakąś liczbę z głowy. Jakoś ani oni nie wpadli na to, żeby mnie zważyć, a ja byłam zbyt zaaferowana w ogóle tym, co się dzieje i tak wyszło ;)

Ann, w którym tygodniu miałaś pierwszy raz usg brzuszne?

reklama
W sumie to mi wcześniej gin też probowal przez brzuch, ale nawet teraz jeszcze nie dalo sie zobaczyć. No mysle, ze jyz nastepnym razem :)

Kurcze cos mnie zgaga wziela a nie mialam kilka dni. Ostatnio mialam po soku pomaranczowym. Teraz tylko bulke i jajko zjadlam..

Maddzzia to tak jak napisala Luckychoice dosyc duzo pisalysmy o tym niedawno. Sama nie bede sie upominac o to badanie, jakby kazali to wtedy zrobię. Ale mam nadzieje, ze nie bedzie trzeba.

Okej dziewczyny :) nadrobiłam trochę, znalazłam waszą rozmowe o prenatalnych :)
nie było mnie od czwartku wieczora i nadrobić wszystko to masakraaaa :p

larkaa mi lekarz powiedział,że powinnam juz przybierać.

Ann taki jak blizniaczy tylko mozna zapiac i gondole i spacerowke w jednym stelarzu. Musimy taki zakupic bo nie wyobrazam sobie inaczej spacerow.

To co ty masz za badania??!! Ja nigdy tyle w 1 ciąży nie zapłaciłam. Jedyne co to 2.5 czy 3 tys za gin mi wyszli bo miałam zagrożona ciążę .. i częste wizyty

reklama
Just OMG !! Ty masz jeszcze jakieś specjalistyczne badania? Bo ponad tysiak jednorazowo to sporo. Nie myślałaś o jakimś pakiecie w Luxmedzie albo Medicover?

U mnie o dziwo waga też stała mimo że jem za pięcioro.

Do góry