reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Ja tez z arachnofobia od zawsze mam problem, do tego stopnia ze boje sie wziąć do ręki nawet zdjęcie pająka [emoji52] Perseanigra ale historia [emoji15] ale wszystko dobrze sie skończyło?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
No tak, żeby nie zaśmiecać forum ciążowego historiami o napadach, to powiem, że tak skończyło się dobrze. Napastnik nie zrealizował swojego zamiaru a nie chodziło mu o zbieranie ze mną grzybów :) W każdym razie, ktoś przyszedł i go spłoszył. Gość został złapany i skazany na 3 lata. Ja się szybko wyleczyłam z chwilowej traumy bo staram się tak żyć, żeby z każdej sytuacji wyciągnąć coś pozytywnego. Kupiłam gaz, poszłam na krav maga i nie boję się robali. :)

PerseaNegra, straszna sytuacja :( Całe szczęście, że nic Ci się nie stało, a napastnikowi wymierzono sprawiedliwość. Dobrze, że poradziłaś sobie też z tą traumą po napadzie. No ale takiej terapii nie zazdroszczę...

Basia, pytałam, bo jestem ciekawa, jak stwierdza się fobię, czy pokazują zdjęcie pająka, badają reakcję, ewentualnie jakiś mały okaz w akwarium itp. Nie wpisuję tego w internet, bo boję się, co mi wyskoczy :D

Rybki, a co w paczce, że tak czekasz?

PerseaNigra :tak:

Mam juz zastanowić się nad badaniem prenatalnym, także za 2 tygodnie musze już dać odpowiedź którą opcję wybieram.

reklama
Dziewczyny duzo zdrówka dla chorujacych!!

Powodzenia na wizytach!

Tez jestem w domu, wzielam chorobowe, żeby sie porzadnie wyleczyc. Podobno na katar mozna brac tabletki sinupret - tak mi powiedzial lekarz i pani w aptece oraz (jak mi sie przypomnialo) kiedys pani laryngolog. W ulotce jest napisane oczywiście o konsultacji z lekarzem a potem, ze nalezy zachowac ostrożność. A czy ktoras z Was je brala? Mam gesty katar i *spam* albo sterimar mi nie pomagaly.

PerseaNigra straszna ta historia, swoje przeżyłaś:-/

Maddzia gratuluje udanej wizyty :) u mnie w piatek jeszcze nie szlo przez brzuszek.

Pająków to ja tez sie boje brrr.

Do góry