reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

A ja mam 3 siostry ;-) także wesoła gromadka;-) stąd zawsze mi żal było Krystka ze jedynak. No ale tak wyszło. Teraz będzie miał braciszka albo siostrztczke ... trochę późno ale lepiej niż wcale ;-)

reklama
Witam was kochane:). Jestem w 9 tygodniu ciąży. Mam 29lat lat, jedno dziecko 2,5 letnią, cudowną córeczkę. Też przechodze przeziębienie masakra w ciąży zadnych lekow nie mozna brac meczyłam sie bardzo długo ale juz jestem chyba na finiszu. Wesoła Kobietko zdrówka Tobie zycze i innym mamusią rownież.

Strasznie duzo klikacie, bedzie bardzo aktywne forum, super:).

Jagus daj znac po wizycie. Ja sie zupelnie na tych wynikach badan nie znam.
Aria, u mnie tez nas jest czworka, mam siostre i dwoch braci, a miedzy mna a najmlodszym bratem jest 17 lat roznicy :D
Czesc Klara, gratulacje!

No właśnie jagus czekamy na zdjęcie fasolki;-*
No między mną a najmłodsza 6 lat
Roczniki 88' 89' 91' i 94' :-) i tylko ja planowo miałam być dziewczynka ale tata słabo w chłopaka celowal i samych cór się dorobił heheheh

Ja zawsze o trójce marzyłam, ale młoda tak mi dała popalić od urodzenia, że przez pewien czas myślałam, że już więcej nie będzie:-p

Witaj Klara:) gratuluje! To bedziesz miec 3 lata różnicy, fajnie.

Aria czesto slysze, ze sa np 4 siostry albo 4 braci. Znam jedna rodzine, gdzie bylo 4 synow a jeden z nich ma 4 córki:-)

Persea Nigra ja brałam ślub w wieku 25 lat i też były pytania, czy jestem w ciąży - a nikt z pytających nie pomyślał, że zarezerwowaliśmy salę 2.lata wcześniej ;)

Iśka 100 lat i spełnienia marzeń :)

A macierzyńskie liczy się z 12 pełnych m-cy przed L4, czyli np. ktoś idzie na L4 dziś, to L4 liczą od marca 2015 do lutego 2016 włącznie.

Ok, zbieram się do gina, oby te wyniki były w porządku...

Witam was kochane:). Jestem w 9 tygodniu ciąży. Mam 29lat lat, jedno dziecko 2,5 letnią, cudowną córeczkę. Też przechodze przeziębienie masakra w ciąży zadnych lekow nie mozna brac meczyłam sie bardzo długo ale juz jestem chyba na finiszu. Wesoła Kobietko zdrówka Tobie zycze i innym mamusią rownież.

Strasznie duzo klikacie, bedzie bardzo aktywne forum, super:).

Cześć. Też mam jedną córkę 15 miesięcy. Witaj na forum :)

Ja zawsze o trójce marzyłam, ale młoda tak mi dała popalić od urodzenia, że przez pewien czas myślałam, że już więcej nie będzie:-p
Moja też dała czadu na początku i do roku myslalam, że lepiej strzelić sobie w łeb niż się rozmnażać ale kobieta zmienną jest i drugi dzidziuś wdrodze. Trójka to już w ogóle kosmiczny level. No ale jak znów bedzie dziewczynka to nie wiem co zrobi moj mąż: )

reklama
Do góry