reklama
Witam was kochane. Jestem w 9 tygodniu ciąży. Mam 29lat lat, jedno dziecko 2,5 letnią, cudowną córeczkę. Też przechodze przeziębienie masakra w ciąży zadnych lekow nie mozna brac meczyłam sie bardzo długo ale juz jestem chyba na finiszu. Wesoła Kobietko zdrówka Tobie zycze i innym mamusią rownież.
Strasznie duzo klikacie, bedzie bardzo aktywne forum, super.
No właśnie jagus czekamy na zdjęcie fasolki;-*
No między mną a najmłodsza 6 lat
Roczniki 88' 89' 91' i 94' :-) i tylko ja planowo miałam być dziewczynka ale tata słabo w chłopaka celowal i samych cór się dorobił heheheh
No między mną a najmłodsza 6 lat
Roczniki 88' 89' 91' i 94' :-) i tylko ja planowo miałam być dziewczynka ale tata słabo w chłopaka celowal i samych cór się dorobił heheheh
Wesoła Kobietka
Fanka BB :)
Witaj Klara gratuluje! To bedziesz miec 3 lata różnicy, fajnie.
Aria czesto slysze, ze sa np 4 siostry albo 4 braci. Znam jedna rodzine, gdzie bylo 4 synow a jeden z nich ma 4 córki:-)
Aria czesto slysze, ze sa np 4 siostry albo 4 braci. Znam jedna rodzine, gdzie bylo 4 synow a jeden z nich ma 4 córki:-)
Persea Nigra ja brałam ślub w wieku 25 lat i też były pytania, czy jestem w ciąży - a nikt z pytających nie pomyślał, że zarezerwowaliśmy salę 2.lata wcześniej
Iśka 100 lat i spełnienia marzeń
A macierzyńskie liczy się z 12 pełnych m-cy przed L4, czyli np. ktoś idzie na L4 dziś, to L4 liczą od marca 2015 do lutego 2016 włącznie.
Ok, zbieram się do gina, oby te wyniki były w porządku...
Iśka 100 lat i spełnienia marzeń
A macierzyńskie liczy się z 12 pełnych m-cy przed L4, czyli np. ktoś idzie na L4 dziś, to L4 liczą od marca 2015 do lutego 2016 włącznie.
Ok, zbieram się do gina, oby te wyniki były w porządku...
PerseaNigra
Fanka BB :)
Witam was kochane. Jestem w 9 tygodniu ciąży. Mam 29lat lat, jedno dziecko 2,5 letnią, cudowną córeczkę. Też przechodze przeziębienie masakra w ciąży zadnych lekow nie mozna brac meczyłam sie bardzo długo ale juz jestem chyba na finiszu. Wesoła Kobietko zdrówka Tobie zycze i innym mamusią rownież.
Cześć. Też mam jedną córkę 15 miesięcy. Witaj na forum
Moja też dała czadu na początku i do roku myslalam, że lepiej strzelić sobie w łeb niż się rozmnażać ale kobieta zmienną jest i drugi dzidziuś wdrodze. Trójka to już w ogóle kosmiczny level. No ale jak znów bedzie dziewczynka to nie wiem co zrobi moj mąż: )Ja zawsze o trójce marzyłam, ale młoda tak mi dała popalić od urodzenia, że przez pewien czas myślałam, że już więcej nie będzie
reklama
Witaj Klara gratuluje! To bedziesz miec 3 lata różnicy, fajnie.
Wesoła czy ty znasz mojego tatę? Ich 4 chłopaków i ma nas 4