reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

A ja mam 3 siostry ;-) także wesoła gromadka;-) stąd zawsze mi żal było Krystka ze jedynak. No ale tak wyszło. Teraz będzie miał braciszka albo siostrztczke ... trochę późno ale lepiej niż wcale ;-)

reklama
Witam was kochane:). Jestem w 9 tygodniu ciąży. Mam 29lat lat, jedno dziecko 2,5 letnią, cudowną córeczkę. Też przechodze przeziębienie masakra w ciąży zadnych lekow nie mozna brac meczyłam sie bardzo długo ale juz jestem chyba na finiszu. Wesoła Kobietko zdrówka Tobie zycze i innym mamusią rownież.

Strasznie duzo klikacie, bedzie bardzo aktywne forum, super:).

Jagus daj znac po wizycie. Ja sie zupelnie na tych wynikach badan nie znam.
Aria, u mnie tez nas jest czworka, mam siostre i dwoch braci, a miedzy mna a najmlodszym bratem jest 17 lat roznicy :D
Czesc Klara, gratulacje!

No właśnie jagus czekamy na zdjęcie fasolki;-*
No między mną a najmłodsza 6 lat
Roczniki 88' 89' 91' i 94' :-) i tylko ja planowo miałam być dziewczynka ale tata słabo w chłopaka celowal i samych cór się dorobił heheheh

Ja zawsze o trójce marzyłam, ale młoda tak mi dała popalić od urodzenia, że przez pewien czas myślałam, że już więcej nie będzie:-p

Witaj Klara:) gratuluje! To bedziesz miec 3 lata różnicy, fajnie.

Aria czesto slysze, ze sa np 4 siostry albo 4 braci. Znam jedna rodzine, gdzie bylo 4 synow a jeden z nich ma 4 córki:-)

Persea Nigra ja brałam ślub w wieku 25 lat i też były pytania, czy jestem w ciąży - a nikt z pytających nie pomyślał, że zarezerwowaliśmy salę 2.lata wcześniej ;)

Iśka 100 lat i spełnienia marzeń :)

A macierzyńskie liczy się z 12 pełnych m-cy przed L4, czyli np. ktoś idzie na L4 dziś, to L4 liczą od marca 2015 do lutego 2016 włącznie.

Ok, zbieram się do gina, oby te wyniki były w porządku...

Witam was kochane:). Jestem w 9 tygodniu ciąży. Mam 29lat lat, jedno dziecko 2,5 letnią, cudowną córeczkę. Też przechodze przeziębienie masakra w ciąży zadnych lekow nie mozna brac meczyłam sie bardzo długo ale juz jestem chyba na finiszu. Wesoła Kobietko zdrówka Tobie zycze i innym mamusią rownież.

Strasznie duzo klikacie, bedzie bardzo aktywne forum, super:).

Cześć. Też mam jedną córkę 15 miesięcy. Witaj na forum :)

Ja zawsze o trójce marzyłam, ale młoda tak mi dała popalić od urodzenia, że przez pewien czas myślałam, że już więcej nie będzie:-p
Moja też dała czadu na początku i do roku myslalam, że lepiej strzelić sobie w łeb niż się rozmnażać ale kobieta zmienną jest i drugi dzidziuś wdrodze. Trójka to już w ogóle kosmiczny level. No ale jak znów bedzie dziewczynka to nie wiem co zrobi moj mąż: )

reklama
Do góry