reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Persea mój stwierdził ze jak bedzie druga dziewczynka to bedzie mial z nami przerąbane
Moja kumpela ma bardzo wyskokowego tate ma dzieci z 3 kobietami w sumie 7 córek

Miałam jechać do kumpeli na babskie ploty ale dopadła mnie biegunka i ogarneła taka senność ze odpusciłam aż sie nie poznaje

reklama
O rety dziewczyny ile piszecie, dwa dni nadrabiam, ale mdłości mam takie ze nawet nie mam siły czytać. Do tego córcia chora, gorączka do 40 st od dwóch dni.
Ja rocznik 89 niedługo kończę 27 lat. Pierwsze dziecko urodziłam mając 24 lata, zawsze chciałam wcześnie zostać mama.

Iska spełnienia marzeń.

Larka jak to zadzwonili z kadr? Byłaś dzis w pracy,masz umowe o pracę? Musisz fizycznie byc w pracy miec podpisana liste obecnosci i wtedy dopiero moga dac Ci wypowiedzenie. A jesli tak bylo to nie jestes na przegraniej pozycji,idziesz do lekarza bierzesz zaswiadczenie ze jestes w ciazy i sru do kadry.i mogą sobie tym rozwiazniem umowy d*** podetrzec.dzieczyny ja pisalam o tym macierzysnki że chce jak najdluzej przepracowac bo miałam we wrzesniu awans i moje zarobki mocno podskoczyly.hm.. Mi kadrowa chyba tlumaczyla ze z ostatnich 10msc a nie 12sty,i cos wspominała że jak zwolnienie to 3msc w tyl cofaja.Ale nie jestem pewna wiec nie bede sie madrzyc.Ja dostalam zwolnienie zla na B ale nie skorzystalam. Nie sadze ze kadrowa chce mnie wykorzystac bo firma jest bardzo bardzo ok,co dzis sie potwierdzilo. Zresztą od stycznis wszytsko sie zmieniło macierzyński jest jakos krotszy a pozniej rodzicielski wchodzi czy jakoś tak..trzeba by dokladnie o tym poczytac. Ja jestem szczesliwa bylam dzis w firmie,przelozeni mi gratulowali.Sam prezes zloty czlowiek.Mam umowe do koncs roku,ale w pazdzierniku rodze, powiedział ze zaden problem na pewno mi przedluza.ale bede na macierzysnkim i nie bede miala jak byc fizycznie w pracy aby moc przedluzyc.wiec porwalismy stare umowy, i mam nowa z wsteczna datą na czas nieokreslony. Prezes powiedzial rok,dwa,trzy jak bede gotowa to wroce do pracy i czekaja z otwartymi ramionami.Bo są ze mnie bardzo zadowoleni.Jestem w szoku, ze tacy ludzcy pracodawcy istnieją.:biggrin2:

Hejka.
U nas szpital. Udało nam się dostać dzisiaj do dermatologa/alergologa. Ufff jest ratunek dla Lili.
Ja też po 30 duuuuzo!!! Mam we wtorek 37. Moje dzieci 6 i 8,5.
Ciężki dzień ale teraz pod kolderka z kubkiem herbaty.

Niuniaczu!! Cudni szefowie!

Ja świeżo po wizycie i jestem trochę zdołowana:( Gin powiedział że ciąża na bank jest młodsza niż wynika z om, ale jak zrobił USG to było widać, że nie jest zadowolony... Stwierdził, że pęcherzyk jest podłużny i od razu przypomniała mi się historia Pati, a jak użył słowa zapadnięty to już w ogóle czułam, co mu po głowie chodzi:( Niby mówił, że trzeba być dobrej myśli itd, ale tak mówił, że wcale mnie nie przekonał:(
Jakby tego było mało mam za wysoki cukier, kazał już teraz zrobić glukozę na czczo. I jak mało kiedy marzę teraz o mdłościach, wtedy bym przynajmniej wiedziała, że poziom hormonów mi wzrósł:( Muszę się jakoś ogarnąć, bo za chwilę wszyscy będą pytać, a nie chcę na razie nikomu mówić. Następna wizyta 18.03, to będą straszne 2 tygodnie:(

Jagus jak ja cię rozumiem!!!
Trzymaj się. ja czekalam dwa tyg i muszę jeszcze jeden poczekac bo wizytę mi przelozyli. Ciągle jak na szpilkach.

jejku Jagus_87 trzymaj się dzielnie kochana:*
może mialaś późno owulkę? jak się martwisz to może idź zrób betę (wiem wiem pisałam dlaczego czesto robic:p - ale w takich przyp[adkach jestem jak najbardziej ZA :) )

reklama
Do góry