reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Umowy o pracę. Pełne oskładowanie. Ten sam pracodawca.

Jeżeli etat jest cały czas taki sam, a zmienia się na plus lub minus wynagrodzenie, to brana pod uwagę jest średnia z ostatnich 12 miesięcy.

iśka 100 lat, zdrówka, szczęścia :)

niuniaczu chyba nicki Ci się pomyliły, bo z kadr to ja jestem i nadal pracuje, wypowiedzenia nie dostałam, tylko gratulacje od szefa ;)

jagus :( bądź dobrej myśli... ja wiem, że łatwo mówić, ale czytając to forum to mam wrażenie, że wielu lekarzy przesadza i straszy swoje pacjentki...

reklama
Joani ja byłam święcie przekonana że ty może 32 lata masz ;-)

Iska Błogosławieństwa Bożego :-)
To kiedy ten ślub?

Klara witaj gratuluję :-) To na kiedy termin masz?

Ja miałam siostrę i brata i też mi się marzy trójka lub czwórka
Uwielbiam duże rodziny.

Wesoła moja mama miała 4 siostry razem ich pięć a tata miał 2 braci razem ich trzech było hehe

Jaguś bądź dobrej myśli i nie czytaj w internecie, tule :-*

Niuniaczu fajnie Ci się trafiło z pracą, ale ja też nie mogłam narzekać na moją firmę.

No chyba zrobię tą betę przy glukozie, a z drugiej strony aż boję się wyniku:( Głupia jestem, czy zobaczę wynik czy nie to na nic nie mam wpływu :(

Jagus to zrozumiałe, że boisz się wyniku.. niby z jednej strony chce się wiedzieć ale z drugiej człowiek się boi... choć lepiej chyba jednak widzieć...

Dziewczyny a macie jeszcze jakieś hm odczucia okresowe w podbrzuszu? Wiem, że mogą się pojawić ale mnie trochę dziś martwią mimo wszystko.. nie jest to absolutnie bił żaden tylko hm takie ćmienie czy coś...

Tekila ja mam prawie codziennie wieczorem bóle okresowe, juz sie przyzwyczaiłam [emoji52] z tym ze z dnia na dzień są słabsze.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Hihi sorki Larka w takim razie mi sie pokiełbasiło,tyle nas jest :biggrin2:
Tak faktycznie dziewczyny macie racje z ostatnich 12msc,i tyg urlop macierzynski i rodzicielski wychodzi jak wcześniej

Dziewczyny ciężko Was nadrobić... tym bardziej ze ja dzisiaj ledwo zyje... skórę na twarzy mam az przeswitującą.... ledwo co wstaje z łóżka.... :(

Co do wieku... Mam 22 lata :p ślub brałam jak miałam 21 :p ale nikt mnie raczej z tym nie przebije co napiszę.... Moja siostra ma 43 lata a mój brat 45 :D i ja jestem taka niespodzianka mamy :D

reklama
Jagus, najgorsze jest to czekanie, trzymam za Was kciuki!

Ann, nie wiemy jeszcze kiedy to ogarnac, ale pewnie jak sie troche cieplej zrobi, pod koniec maja moze :)

Dzieki dziewczynki za zyczenia :)

ja mam coraz rzadsze te bole jak na okres.. tez nie byly jakies mocne ale jednak niepokojace, ale widze ze sporo osob tak ma, wiec chyba wszystko ok :)

Do góry