reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Mi tez chce sie spac i jest mi caly czas zimno:/
I ogolnie przeraza mnie jak przez ost czas zapuscilam mieszkanie ale nie mam sily i sprzatam na raty

reklama
Poziomki ty dasz rade. A ja cie podziwiam

Madziorek ja sie dzisiaj za to zabralam bo plamienie ustąpiło i wkoncu mnie brzuch nie boli.
Wiec dzisiaj sobota dzien wiadra i mopa :-)

Ostatnia edycja:
Ruda ustapilo plamienie?
Lepiej już?

Ja chce młodego odpieluchowac latem będzie miał nie całe dwa lata i liczę że się uda. A tak to śpi sam czasami z nami nad ranem.

Ka nie widzę posta MangoWawa :-/
W każdym razie witaj i gratuluję :-)

Ann ustapilo i brzuch nie boli :-)

Poziomki chlop w pracy. Niby sprzatal ale poprawic trzeba :-)
Czekam az maly zasnie i biore sie za obiad.

Ciężko za Wami nadążyć ;) Witaj MangoWawa ;)
Ja już od rana posprzątałam, ugotowałam, ale siedzę na L4 to już nie wiem co mam ze sobą robić ;/
Teraz chwila dla siebie, ale coś mnie brzuch zaczą pobolewać wiec postanowiłam poczytać co tam u Was ;)
Noo tak mi też się w ogólne nie chce spać szczególnie rano - a zawsze byłam śpiochem ;p
Ruda zagoń chłopa do roboty, a Ty odpoczywaj ! ;)

Ja zagonilam dzieciaki do roboty bo narobiły bałaganu u siebie i zaczęły w salonie.

Ruda co racja to racja, po chłopu poprawiać trzeba ;)

reklama
Ruda dobre wieści :-)
Się tylko nie przemeczaj, bo może wrócić.

My od rana na zakupach. Potem ja zrobiłam obiad i ciastka na popołudniowa kawę bo wpadną sąsiedzi, a mąż sprzatal ;-)

Do góry