reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

@Ann_ teraz chyba mam jakoś 4 tydzień :) albo początek 5ego (4+0) zależy jak i który kalkulator liczy. W poprzedniej ciązy poszlam do gina jak mialam 4tydz+6 dzień i byl tylko pecherzyk :p

@Mom-to-be no wiesz co pózna ciąza haha ? Pamietam jak ja rodzilam w wieku 24lat i wszyscy gadali ze wczesnie i wogole jak ja sobie poradze bo sudia i dziecko :p takze ludziom nie dogodzi. Moja babcia rodzila jak miala 17 lat, a obecnie moje kolezanki 27 latki nawet nie mysla o dzieciach takze ja tez nie mam z kim pogadac ! Nie przejmuj sie niczym
@MangoWawa Witaj :) wszystko bedzie dobrze grunt to pozytywne myslenie i dbanie o siebie :*

@poziomki mysle że na poczatku ciazy zarówno karmienie jak i rozwijajacy sie zarodek moga nasilac zmeczenie. Podwojne obciazenie w koncu :)

reklama
Hej. Bylam ostatnio u endo- gina i nawet mnie nie zbadala. Ustawila leki tarczycowe pod ciaze i powiedziala ze ma slabe usg a ciaza jeszcze wczesna i nie ma sensu tam grzebac. Ehhhh :/ przykro mi bylo jakos bo juz sie nastawilam, ze sprawdzi czy wsio ok. No trudno:(

Dziewczyny i ja mam wizytę u prowadzacego 15.02. U mnie bedzie 6 skonczonych tyg + 3 dni. Moze serduszko juz bedzie ;)

Poziomki szacun dla Ciebie ;) masz rece polne roboty. U mnie w rodzinie mają 9 dzieci i tez jest wesolo. Ale tak jak mowisz, dzieciaki bardzo duzo zajmują sie sobą. Poziomki ja nie karmie od czerwca. Oboje dzieci odstawialam po 8 mcu.

Kuzynka moja rodzila mając 19 lat i traktowali ją w szpitalu jako gowniare wiec tak jak piszecie-ludzie zawsze beda gadac .

Witam wszystkie nowe pazdziernikowki i ogromnie gratuluje!!!!

Ja tez nie nadazam czytac:p
Mnie czasem przeraza mysl ze wszystko zacznie sie od nowa. Synek jest juz samodzielny i taki oddech troche od wszystkich niemowlecych rzeczy:p

Ale z ciazy bardzo sie cieszę i zawsze chciałam miec dwojke

Witam i gratuluje nowym dziewczynom

Madziorek u mnie akurat odwrotnie. Bo odpieluchowywanie i odstawianie mm i inne niemowlece rzeczy koncze starszemu dziecku przed utodzeniem kolejnego. Zeby np dwojce nie zmieniac pieluch tylko starsze usamodzielnic ale ja mam to caly czas. ;) rocznikowo wszyscy co dwa lata i tak to jest ;) ale ja tak chcialam ;) teraz musze nauczyc mlodego spania u siostry w pokoju i latem go odpieluchowac a starsza przed porodem ma juz sie sama ubierac ;) taki mam plan, ciekawe co z tego wyjdzie ;p

Dziewczyny mam pytanko. Czy wy też nie możecie spać? Ja z natury nie cierpię wstawać rano a odkąd zobaczyłam 2 kresku na teście to budzę się i w nocy i bardzo wcześnie przed budzikiem. A podobno w 1 trymestrze ciąży chce się spać. ..

Witam nowe mamy. Ja też budze sie ok 4 i nie mogę już usnąć. Myślałam ze za bardzo sie stresuje czy wszystko ok ale moze jednak to taki objaw ciążowy :-)

Nianiusia tez mam taki plan, w wakacje bez pampersa, przeprowadzka do "doroslego " łóŻka :-)

Mom to be ja jakbym.mogla to spalabym caly czas.
A rano z lozka ciezko mnie ściągnąć

reklama
Hej:)
W nocy myslalam ze zejdę, dostałam takiej biegunki i boli brzucha ze szok! Prawie nie spałam.

Mango witaj

Momtobe ja w żadnej ciąży nie mogłam spac, chyba ze na kanapie przed Tv :D

Jak urodzę to Nela wciąż bedzie w pieluchach i moze jeszcze na cycku bo rożnie z tym odstawieniem bywa. Nigdy nie miałam tak małej różnicy, zawsze ok 2,5 roku a teraz bedzie 16 miesięcy [emoji33]
Mam nadzieje ze to ogarnę.
Ja musze Jagode przetransportować na gore bo wciąż spi u nas i chce to zrobic juz w najbliższym czasie zeby nie było na ostatnia chwile.

Do góry