reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Karmic mozna jeżeli ciaza nie jest zagrożona:)
Chodziło mi bardziej o to czy czuje sie ze organizm jest bardziej obciążony.
Trochę kiepsko sie czuje i nie wiem czy to tylko przez ciaze

reklama
Stonka bardzo się cieszę że jest ktoś w moim wieku. Moje koleżanki należą do dwóch grup albo rodziły przed 30 albo są już po 30 i jeszcze nie myślą o ciąży więc nie bardzo jest z kim pogadać. Chyba musimy dać radę :-)

Mom to be, to nie późne macierzyństwo. Mam koleżanki, które są koło 40 i malutkie szkraby w domu

reklama
Ja również mam 31 lat, to moja pierwsza ciaża i myśle, że to dobry czas na macierzyństwo :) mam kilka koleżanek, które rodziły po trzydziestce i wszystko bylo ok :)

Mam na imię Magda, termin na październik- Witajcie :)

Do góry