reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Dziewczyny mam pytanko. Czy wy też nie możecie spać? Ja z natury nie cierpię wstawać rano a odkąd zobaczyłam 2 kresku na teście to budzę się i w nocy i bardzo wcześnie przed budzikiem. A podobno w 1 trymestrze ciąży chce się spać. ..
Mi się chce spać wcześniej bo już koło 19 nawet przed już padam, ale nie idę spać o tej porze, tak bardziej koło 22, a z rana wstaję praktycznie codziennie przed 8, a wczesniej jak mogłam pospać dłużej to do 10 spałam ;)

reklama
Mi się chce spać wcześniej bo już koło 19 nawet przed już padam, ale nie idę spać o tej porze, tak bardziej koło 22, a z rana wstaję praktycznie codziennie przed 8, a wczesniej jak mogłam pospać dłużej to do 10 spałam ;)
Ja chodzę teraz spać czasami o 20 a czasami nawet wcześniej niż mój synek ;) przed ciążą chodziłam spać ok 21-22 ale niestety w tygodniu wstaje do pracy 5.40

Neila no trzy dni to już długo ;-)
Ja używam tylko apki i jestem bardzo zadowolona. Wystarczyło się raz zalogować i juz od wtedy dostaje powiadomienia odnośnie tematów na których się udzielam. Nie mam problemu z pisaniem. Noe wiem jak ci pomóc. Jesteś zalogowana?
Dobrze ze juz wiesz ;-)

Paulina czwarty tydzień to w którym dniu cyklu test wyszedł ci pozytywny?
Pełne 4 tygodnie to jest 28 dni cyklu.

Juta witaj, gratuluję :-) napisz coś o sobie :-)

Neilaaa byłam juz dwa razy,mam krwiaczka, dostalam juz leki i mam sie nie przemeczac
Dobrze ze.nic ci sie nie stalo. zdrowka zycze

Ja mam apke na tel. A opusuje hmm normalnie :-) mam na dole taki pasek z napisem szybka odpowiedz

Juta witaj.

Ja nie zasne wcześniej niz po 23 w nocy senek budzi sie dwa razy chociaz ostatnio m do niego wstaje ale ja i tak sie budze

reklama
Do góry