reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Dzięki dziewczyny, zapisałam się do lekarza ale termin na 2 marca ale jutro spróbuję użyć znajomości.
Maszka mam córeczkę z kwietnia 2013
Poziomki właśnie jakoś teraz dużo bardziej wszystko czuje, nawet wiem kiedy owulacja bo czuję a przed pierwszą ciąża nie czułam

Ann głośno bo lubią śpiewać :)

Mom to be w dzisiejszych czasach to nie jest juz późne maciezynstwo;) Z mojego doswiadczenia wynika ze w wieku dwudziestu paru lat mogłam miej spac i miałam wiecej energii za to teraz mam wiecej cierpliwości i rzeczy ktore wyprowadzały mnie z równowagi teraz po mnie spływają :) Kazdy wiek ma swoje uroki ;)

Dziewczyny karmi któraś piersią jeszcze???

Paulina tak to jest niestety, ciało zmienia sie po ciazy.

ja też 15 lutego i to będzie 6t2d więc tak samo prawie. Myślę że to w sam raz na pierwszą wizytę :-)
Dziewczyny ja też mam wizyte właśnie na 15 lutego to będzie 6t5d, lekarz powiedział, że już powinno być widać serduszko, wię u Was będzie podobnie ;)

@Ann_ @Mom-to-be to będzie moja pierssza wizyta :) w poprzedniej ciazy bylam za wczesnie i nie bylo widac serduszka teraz wole poczekac do 7tyg.

Ja dzis czuję się mega dziwnie jakoś taki czuję ucisk w dole brzucha i jakies takie ciągnięcie. Myslicie że to normalne ? Nie pamietam jak było w ciazy z Lilka bo na tym etapie jeszcze nie wiedzialam ze zaszlam

Karmie i nigdy wcześniej nie byłam w takiej sytuacji i zastanawiam sie jak to jest :)

Ja mam straszne zawroty głowy, masakra normalnie.

Poziomki chyba powinnaś zapytać lekarza. Ale chyba nie ma problemu żebys karmila

Maszka a to jaki teraz masz tydzień?

reklama
Do góry