reklama
Dzięki dziewczyny, zapisałam się do lekarza ale termin na 2 marca ale jutro spróbuję użyć znajomości.
Maszka mam córeczkę z kwietnia 2013
Poziomki właśnie jakoś teraz dużo bardziej wszystko czuje, nawet wiem kiedy owulacja bo czuję a przed pierwszą ciąża nie czułam
Maszka mam córeczkę z kwietnia 2013
Poziomki właśnie jakoś teraz dużo bardziej wszystko czuje, nawet wiem kiedy owulacja bo czuję a przed pierwszą ciąża nie czułam
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Ann głośno bo lubią śpiewać
Mom to be w dzisiejszych czasach to nie jest juz późne maciezynstwo Z mojego doswiadczenia wynika ze w wieku dwudziestu paru lat mogłam miej spac i miałam wiecej energii za to teraz mam wiecej cierpliwości i rzeczy ktore wyprowadzały mnie z równowagi teraz po mnie spływają Kazdy wiek ma swoje uroki
Dziewczyny karmi któraś piersią jeszcze???
Paulina tak to jest niestety, ciało zmienia sie po ciazy.
Mom to be w dzisiejszych czasach to nie jest juz późne maciezynstwo Z mojego doswiadczenia wynika ze w wieku dwudziestu paru lat mogłam miej spac i miałam wiecej energii za to teraz mam wiecej cierpliwości i rzeczy ktore wyprowadzały mnie z równowagi teraz po mnie spływają Kazdy wiek ma swoje uroki
Dziewczyny karmi któraś piersią jeszcze???
Paulina tak to jest niestety, ciało zmienia sie po ciazy.
bbubbka
Fanka BB :)
Dziewczyny ja też mam wizyte właśnie na 15 lutego to będzie 6t5d, lekarz powiedział, że już powinno być widać serduszko, wię u Was będzie podobnieja też 15 lutego i to będzie 6t2d więc tak samo prawie. Myślę że to w sam raz na pierwszą wizytę :-)
Maszka88
Początkująca w BB
@Ann_ @Mom-to-be to będzie moja pierssza wizyta w poprzedniej ciazy bylam za wczesnie i nie bylo widac serduszka teraz wole poczekac do 7tyg.
Ja dzis czuję się mega dziwnie jakoś taki czuję ucisk w dole brzucha i jakies takie ciągnięcie. Myslicie że to normalne ? Nie pamietam jak było w ciazy z Lilka bo na tym etapie jeszcze nie wiedzialam ze zaszlam
Ja dzis czuję się mega dziwnie jakoś taki czuję ucisk w dole brzucha i jakies takie ciągnięcie. Myslicie że to normalne ? Nie pamietam jak było w ciazy z Lilka bo na tym etapie jeszcze nie wiedzialam ze zaszlam
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Karmie i nigdy wcześniej nie byłam w takiej sytuacji i zastanawiam sie jak to jest
Ja mam straszne zawroty głowy, masakra normalnie.
Ja mam straszne zawroty głowy, masakra normalnie.
reklama