reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Dzięki dziewczyny, zapisałam się do lekarza ale termin na 2 marca ale jutro spróbuję użyć znajomości.
Maszka mam córeczkę z kwietnia 2013
Poziomki właśnie jakoś teraz dużo bardziej wszystko czuje, nawet wiem kiedy owulacja bo czuję a przed pierwszą ciąża nie czułam

Ann głośno bo lubią śpiewać :)

Mom to be w dzisiejszych czasach to nie jest juz późne maciezynstwo;) Z mojego doswiadczenia wynika ze w wieku dwudziestu paru lat mogłam miej spac i miałam wiecej energii za to teraz mam wiecej cierpliwości i rzeczy ktore wyprowadzały mnie z równowagi teraz po mnie spływają :) Kazdy wiek ma swoje uroki ;)

Dziewczyny karmi któraś piersią jeszcze???

Paulina tak to jest niestety, ciało zmienia sie po ciazy.

ja też 15 lutego i to będzie 6t2d więc tak samo prawie. Myślę że to w sam raz na pierwszą wizytę :-)
Dziewczyny ja też mam wizyte właśnie na 15 lutego to będzie 6t5d, lekarz powiedział, że już powinno być widać serduszko, wię u Was będzie podobnie ;)

@Ann_ @Mom-to-be to będzie moja pierssza wizyta :) w poprzedniej ciazy bylam za wczesnie i nie bylo widac serduszka teraz wole poczekac do 7tyg.

Ja dzis czuję się mega dziwnie jakoś taki czuję ucisk w dole brzucha i jakies takie ciągnięcie. Myslicie że to normalne ? Nie pamietam jak było w ciazy z Lilka bo na tym etapie jeszcze nie wiedzialam ze zaszlam

Karmie i nigdy wcześniej nie byłam w takiej sytuacji i zastanawiam sie jak to jest :)

Ja mam straszne zawroty głowy, masakra normalnie.

Poziomki chyba powinnaś zapytać lekarza. Ale chyba nie ma problemu żebys karmila

Maszka a to jaki teraz masz tydzień?

reklama
Do góry