reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Hej dziewczyny witam z rana, niekoniecznie w pęcherzyku 6mm bedzie już coś widać, ja w 5t5dc miałam pusty pęcherzyk 10mm, a ostatnio w 8t5dc widać już było piękną fasolke z serduchem.
Musze zobaczyć czy mam truskawki jeszcze w zamrażarkce bo też naszła mnie ochota jak się was naczytałam :-)

Nevka ja mam poerwsze USG dopiero 15tego teraz nawet nie wiem czy jesy pecherzyk i czy tam gdzie powinien... Napewno wszystko bedzie ok. Nie zamartwiaj sie bo stres w ciazy nie wskazany!

Co do terminu porodu niestety lekarze na NFZ sa dziwni. Ja mam PCOS i cykle po 40-90dni nawet termin porodu z usg a ostatniej @ za pierwszym razem mialam roznice 6 tygodni, za drugim 4. I o ile moj prywatny lekarz nie widzial w tym problemu iw ogole nie bral pod uwage ostatniej miesiaczki o tyle lekarz na nfz byl w ciezkim szoku i trudno mu bylo cos wyjasnic. Tylko ciagle chcial mnie klasc do szpitala weryfikowac termin. Dobrze chociaz ze tym razem ostatnia @ mialam w 2014 roku XD to moze dotrze ;)

Dziewczyny z poczatku pazdziernika macie juz wszystkie karty ciazy?

Anieok ja jeszcze nie mam karty założonej mam termin na 4-5 dopiero w poniedziałek bede miala założona karte ciazy;)

Witam się i ja rano . Herbatka z cytrynka jest :-) śniadanko zjedzone:-) wiec fasol cia chyba zadowolona. Tylko to przeziębienie wstrętne nie chce przejsc:-(
Młody w szkole ... chyba ogarne żeby się bałagan nie zrobił.
A na obiad rosółek bo ostatnio go ciągle brzuszek boli i apetytu nie ma a to jego ukochana zupa

reklama
Do góry