reklama
papcia
Mamunia Lenuśki
Bo wiecie dzisiaj jest 1 z tych cięższych dnia caly dzien mnie brzuch ciagnal czuje do teraz takie splywanie co smieszniejsze wlasnie z tej dziurki wylatuje.mi powietrze tak jakbym bąki puszczala doslownie i mozecie sie śmiac ale ja szaleje z.niepokoju co chwile latam.sprawdzac czy nie krwawie i jeszcze mnie m dobija bo caly czas mu nie po drodze powiedziec mojemu ojcu że jestem.w ciazy o 1 ja mu pow to teraz czas na m a on mial odwage zrobic mi dziecko ale juz.przyznac sie do tego nie bardzo.
A ja juz czasem nie mam sily oblatywac malej torpedy i.mojego ojca ktoremu noc sie.niechce nawet ciezko mu kolacje zrobic ba nawet talerza po soboe nie wyniesie jak.ja jestem w domu. Mialam nadzieje ze.mu powie dzisiaj ale nie po co zamknal.sie.w.pokoju i udaje ze usypia mala
A ja juz czasem nie mam sily oblatywac malej torpedy i.mojego ojca ktoremu noc sie.niechce nawet ciezko mu kolacje zrobic ba nawet talerza po soboe nie wyniesie jak.ja jestem w domu. Mialam nadzieje ze.mu powie dzisiaj ale nie po co zamknal.sie.w.pokoju i udaje ze usypia mala
@papciarkowa - ja miałąm wczoraj takie ''puszczanie bąków'' też latałam do kibelka przerażona
Blender obowiazkowo kupimy, poki co to daje rade i podkaszam babci albo mamie w tym miesiacu musimy zainwestowac w pralke i zmywarke. Naczytalam sie roznych opinii o nich i juz sama zglupialam i nie wiem jaka bedzie dobra :/
Pati, ja nie mam mdlosci prawie w ogole. Pare razy mnie zmulilo, ale to wszystko. Jedyne co, to bardzo mi smierdzi mieso w trakcie przyrzadzania i przez pierwsza polowe dnia moglabym nie jesc nic, wmuszam w siebie na sile ale czasem przychodza takie dni, ze zobacze cos dobrego na zdjeciu albo w tv i bardzo mi sie tego chce ale zauwazylam, ze moj organizm bardzo wybredny sie zrobil, jak zjem cos smazonego, mam takie zaparcia jak diabli
Pati, ja nie mam mdlosci prawie w ogole. Pare razy mnie zmulilo, ale to wszystko. Jedyne co, to bardzo mi smierdzi mieso w trakcie przyrzadzania i przez pierwsza polowe dnia moglabym nie jesc nic, wmuszam w siebie na sile ale czasem przychodza takie dni, ze zobacze cos dobrego na zdjeciu albo w tv i bardzo mi sie tego chce ale zauwazylam, ze moj organizm bardzo wybredny sie zrobil, jak zjem cos smazonego, mam takie zaparcia jak diabli
@papciarkowa ja jak mojemu mówiłam o ciąży to najpierw mu piwo otworzyłam haha
reklama