reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Bo wiecie dzisiaj jest 1 z tych cięższych dnia caly dzien mnie brzuch ciagnal czuje do teraz takie splywanie co smieszniejsze wlasnie z tej dziurki wylatuje.mi powietrze tak jakbym bąki puszczala doslownie i mozecie sie śmiac ale ja szaleje z.niepokoju co chwile latam.sprawdzac czy nie krwawie i jeszcze mnie m dobija bo caly czas mu nie po drodze powiedziec mojemu ojcu że jestem.w ciazy o 1 ja mu pow to teraz czas na m a on mial odwage zrobic mi dziecko ale juz.przyznac sie do tego nie bardzo.
A ja juz czasem nie mam sily oblatywac malej torpedy i.mojego ojca ktoremu noc sie.niechce nawet ciezko mu kolacje zrobic ba nawet talerza po soboe nie wyniesie jak.ja jestem w domu. Mialam nadzieje ze.mu powie dzisiaj ale nie po co zamknal.sie.w.pokoju i udaje ze usypia mala

Papciarkowa to ty juz masz corke? Dlaczego sie boisz powiedziec ojcu? Pogon faceta masz racje niech poniesie odpowiedzialnosc I sam powie

Blender obowiazkowo kupimy, poki co to daje rade i podkaszam babci albo mamie :D w tym miesiacu musimy zainwestowac w pralke i zmywarke. Naczytalam sie roznych opinii o nich i juz sama zglupialam i nie wiem jaka bedzie dobra :/

Pati, ja nie mam mdlosci prawie w ogole. Pare razy mnie zmulilo, ale to wszystko. Jedyne co, to bardzo mi smierdzi mieso w trakcie przyrzadzania i przez pierwsza polowe dnia moglabym nie jesc nic, wmuszam w siebie na sile :( ale czasem przychodza takie dni, ze zobacze cos dobrego na zdjeciu albo w tv i bardzo mi sie tego chce :D ale zauwazylam, ze moj organizm bardzo wybredny sie zrobil, jak zjem cos smazonego, mam takie zaparcia jak diabli :(

Ruda mam corcie w tym.miesiacu 5 lat skonczy
Nie ze boje sie ojcu powiedziec ale mam male obawy jak zareaguje bo on czasem ma takie wejscia ze na dobra sprawe nie wiem czego sie spodziewac choc mam nadzieje ze bedzie sie cieszyl

@iśka90 ja też nie mam mdłości , chociaż mam takie duszności, musze okno otwierać . I jedyne co mi zaśmierdziało to perfum od mojego męża, zaraz leciałam do kibelka.. Ja tez zauważyłam że jak zjem coś ciężkostrawnego to mnie gniecie w żołądku :p

reklama
Do góry