reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Nie wiem czeemu, boję się brać ten dupcaston . Bo to są dodatkowe hormony, a ja krótko przed zajściem w ciąże miałam problemy z hormonami tzw ''tycie z powietrza'' :errr: :szok: Ten lekarz na prawde był taki nie konkretny, chyba poszukam innego ... :realmad: a u Was jak samopoczucie? :) Jak się czujecie?

reklama
Pat ka, duphaston to progesteron odpowiedzialny za podtrzymanie ciazy, we wczesnej ciazy lekarze lubia go przepisywac, ale nie powinien Ci zaszkodzic, a raczej pomoze.

Ruda, nic nie pomoze :( dobrze ze nie dorobilismy sie jeszcze blendera, bo bym wysylala M do teskacza :D No ale nie bede przeciez od mamy pozyczala o tej godzinie blendera :D :D :D

reklama
Do góry