reklama
Witam ponownie, byłam dzisiaj u lekarza pierwszy raz. I troche się zasmuciłam... 7tydzien ciąży a fasolka ''rozwinięta'' na 6tydzień. Nie wiem czy się obawiać czy nie , ale mój lekarz powiedział to tak jakby był to koniec świata... Dostałam DUPHASTON na podtrzymanie. Ale z drugiej strony myślę sobie że zawsze miałam nieregularne miesiącczki, może to dlatego ? Jak myślicieb ?
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
Nevka ja byłam na wizycie w 6 tyg i też mi dokładnie to samo powiedział! Serduszka też nie było! A dzisiaj!? Śliczny szkrab 2,8 cm! Także bądź dobrej myśli! Bo ja też prawie 4 tygodnie w stresie byłam a nie było do czego
Trzymam kciuki kochana!
Trzymam kciuki kochana!
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
Aaaaa! Chcę te truskawki!
Nawett nie gadaj! Dobrze że to na NFZ , ale najbardziej mnie martwi to że nie dał mi skierowania na żadne badania :/ Teraz nie wiem czy czekać do nastęonej wizyty 2tyg czy szukać gina prywatnie.
@papciarkowa dawaj, narzekaj niech Ci ulży :*
@papciarkowa dawaj, narzekaj niech Ci ulży :*
reklama
Pat_ka wiele osob ma ciaze mlodsza nawet i o 2 tygodnie i lekarze nie widza w tym nic zlego, nie wiem czemu Twoj Cie tak nastraszyl, ale denerwuje mnie takie podejscie. Nie dosc, ze my sie same martwimy co i jak to jeszcze nam dokladaja. Mnie tez ciaza z om wychodzi na 8 tydzien prawie a z usg na 7. Wiadomo, tez sie tym stresuje, ale gin mi mowi ze wszystko ok, wiec tego sie trzymam.
Ruda, udusze ! Nie usne teraz jak zobaczylam taki koktajl!
Ruda, udusze ! Nie usne teraz jak zobaczylam taki koktajl!