reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Lucky zapraszam :-) moj tez z mrozonych ale pyszny. Jeszcze troche I beda w ogrodku :-) Mam jeszcze soczek ze swiezo wyciskanej marchewki I jablka :-)

Witam ponownie, byłam dzisiaj u lekarza pierwszy raz. I troche się zasmuciłam... 7tydzien ciąży a fasolka ''rozwinięta'' na 6tydzień. Nie wiem czy się obawiać czy nie , ale mój lekarz powiedział to tak jakby był to koniec świata... Dostałam DUPHASTON na podtrzymanie. Ale z drugiej strony myślę sobie że zawsze miałam nieregularne miesiącczki, może to dlatego ? Jak myślicieb ? :(

Kurczę mnie denerwują lekarze, którzy zakładają, że wszyscy mają owulację wtedy kiedy oni uważają, że być powinna! No przecież owu mogła się przesunąć to raz dwa zanim dojdzie do zapłodnienia też może minąć!

Nevka ja byłam na wizycie w 6 tyg i też mi dokładnie to samo powiedział! Serduszka też nie było! A dzisiaj!? Śliczny szkrab 2,8 cm! Także bądź dobrej myśli! Bo ja też prawie 4 tygodnie w stresie byłam a nie było do czego :)
Trzymam kciuki kochana!

Papciarkowa narzekaj smialo. Wysluchamy :-)

Patka pewnie dlatego. Owu nie zawsze.jest ksiazkowo
Denerwuja mnie tacy lekarze

Nawett nie gadaj! Dobrze że to na NFZ , ale najbardziej mnie martwi to że nie dał mi skierowania na żadne badania :/ Teraz nie wiem czy czekać do nastęonej wizyty 2tyg czy szukać gina prywatnie.
@papciarkowa dawaj, narzekaj :D niech Ci ulży :*

Patka ja mam dokładnie to samo. u mnie między 5-6 tyg nie było widać nawet zarodka tylko pęcherzyk żółtkowy. A owulkę też mam zawsze trochę później także na spokojnie :* w moim przypadku nawet lekarz to zasugerował :)

reklama
Pat_ka wiele osob ma ciaze mlodsza nawet i o 2 tygodnie i lekarze nie widza w tym nic zlego, nie wiem czemu Twoj Cie tak nastraszyl, ale denerwuje mnie takie podejscie. Nie dosc, ze my sie same martwimy co i jak to jeszcze nam dokladaja. Mnie tez ciaza z om wychodzi na 8 tydzien prawie a z usg na 7. Wiadomo, tez sie tym stresuje, ale gin mi mowi ze wszystko ok, wiec tego sie trzymam.

Ruda, udusze ! Nie usne teraz jak zobaczylam taki koktajl! :( :( :( :(

Do góry