reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Nevka będziesz ze mną i cherry słuchać serduszek:-) bo jakoś ci wypadnie wizyta jak nam :-) my też jeszcze 2 tyg i ja jeszcze tez serduszka nie widziałam .także spokojnie damy rade :-*

Czyli nie jestem sama :) uff :) wczoraj tak zerknęłam na monitor jak mierzył ten pęcherzyk i wyszło 5,3mm i pisało na ekranie " EDD 29.10.2016 " wiec faktycznie jest czas :)

Tak mnie maz na noc rozpieszcza :-) koktajl truskawkowy :-)

Załączniki

• 1456951204635.jpg
    1456951204635.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 73
Tekila - szukał i szukał na usg bo mam tyło zgięcie... I powiedział " ups... tylko proszę się nie denerwować, ale ja nie widzę żółtego ciałka i serduszka.." i wszystko pomierzyl i powiedział ze to 5t4d... a według OM to już prawie 7 tydz :( wiec powiedział ze spokojnie poczekamy 2 tyg :( jeśli nie pojawi się to łyżeczkowanie :(

Ojej, jak ciężko nadrobić po całym dniu, solidna produkcja postów dziś była :)

Jeszcze raz gratuluję wszystkich dzisiejszych wizyt, pięknych fasolek. Buzia się sama cieszy do tych Waszych zdjęć z usg :)

Jaguś, śliczna córcia, jaki wulkan energii! ;)

Dziękuję za wszystkie rady w sprawie zajadów. Dziś miałam szalony dzień, ale jutro po pracy pójdę do apteki podpytać o maść i balsam.

Nevka, bardzo mi przykro, że przeżywasz ten stres oczekiwania na wizytę i dalsze wieści. Wiem, że łatwo napisać, ale pamiętaj, że masz teraz za zadanie przede wszystkim odpoczywać i otaczać ciepłymi, pozytywnymi myślami to maleństwo w środku, żeby w spokoju rozwijało się. A potem będziesz wstawiać z Cherry i Arią zdjęcia z usg :)

Ruda, za ten koktajl truskawkowy, to teraz musisz mnie zaprosić do siebie :p Truskawki to ciągle moje zbyt mało zrealizowane pragnienie w tej ciąży. Czasem, jak mnie napada, robię koktajl z mrożonych, ale teraz nie mam żadnych zapasów i nie wiem, jak zasnę po tym zdjęciu :) A jak bardzo nie mogę się doczekać tych świeżutkich z pola...:tak:

O ja też truskawki uwielbiam <3
Wczoraj mus truskawkowy jadłam mrożony.. . :-) pycha. 8 nawet mnie gardło przestało boleć ha ha ... ale nos to dalej jak u rudolfa ;-)

reklama
Do góry