reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Maddzia chodziłam do szkoły rodzenia i każdemu polecam, to naprawdę przygotowuje do porodu i początków z maluszkiem :)

A jeśli chodzi o poród to mój m zdążył chwilkę przed partymi i bardzo mi to pomogło, co prawda popłakałam się na jego widok, ale widzieć jak on płacze ze wzruszenia to było coś:)
Zawsze jak widział takiego dopiero co urodzonego bobasa to śmiał się, że brzydal więc powiedziałam mu, żeby nie próbował tego mówić o naszej córci, a on na to zupełnie poważnie, że "przecież ona jest prześliczna":)

reklama
Magda z tym przecinaniem.pępowiny to.nie zawsze jest tak super moj np jak zobaczyl głowke zrobil sie tak blady ze nie pozwolili mu bo sie bali ze zemdleje.

Co do.szkloy rodzenia w 1 ciazy nie bylam teraz z checia pojde
Papciarkowa tez sie o to obawiam , ale liczy się dla mnie juz to, że chęci wykazuje i chce :)

jeszcze sama nie wiem jak to bedzie, może sie róznie okazać , ze np. tez bede miała cc , nigdy nic nie wiadomo...czas pokaze

Maddzia chodziłam do szkoły rodzenia i każdemu polecam, to naprawdę przygotowuje do porodu i początków z maluszkiem :)

A jeśli o poród to mój m zdążył chwilkę przed partymi i bardzo mi to pomogło, co prawda popłakałam się na jego widok, ale widzieć jak on płacze ze wzruszenia to było coś:)
Zawsze jak widział takiego dopiero co urodzonego bobasa to śmiał się, że brzydal więc powiedziałam mu, żeby nie próbował tego mówić o naszej córci, a on na to zupełnie poważnie, że "przecież ona jest prześliczna":)
I WŁAŚNIE O TO CHODZI !!!

Do dziewczyn które miały cc!
Czy mąż może być przy takim "porodzie"?
Jak to przebiega, kiedy dostanę dzidzie?
Kurcze, tyle mam pytań,
Zaskoczyła mnie ta wiadomość że muszę cc mieć :/
Agnieszka jeżeli masz wiele pytań i mialabys ochote poczytać, zajrzyj na forum na temat rodzenia :)
i tam jest watek o przezyciach, porodach, dziewczyny super opisują swoje przypadki, poród :):) mysle , że wiele się dowiesz , sama czytałam :)

Ja całą ciążę jeździłam z zapiętymi pasami i nie potrzebowałam adaptera.
A to moja łobuziara ;)

Załączniki

• IMG_20160302_184142.jpg
    IMG_20160302_184142.jpg
    887,8 KB · Wyświetleń: 91
Jagus Jaka piękna! :D Fajna dziewusia :D

Kurcze ja nie wiem jak z tym porodem... obawiam się ,że mój mąż nie będzie zbyt za tym... kurde... nie wiem...

reklama
Do góry